Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer w starym stylu

TakeTinShe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widziałem tematów o serwerach masę, ale każdy pyta o serwer easy i zarobkowy. Ja natomiast szukam czegoś w starym klimacie. Czyli gildie, wypady na dt, przesiadywanie w m1 na pvp itd. itp. nie chcę na nim zarabiać, a dobrze się bawić. Serwer raczej Medium, żeby ktoś w full eq +9 i skillami P robił wrażenie jak na PL kiedyś :). Istnieje jeszcze coś takiego czy tylko na PL?

Opublikowano

Raczej nie, sprawdz wom2

Metin2.pl tez juz nie jest tym co kiedys balans jest gorszy niz na privach. robisz100% antymagi i ci nikt nic nie zabiera(jezeli tego jeszcze nie poprawili)

Opublikowano
Dnia 25.07.2017 o 07:37, KaszanaLubiZryć napisał:

Raczej nie, sprawdz wom2

Metin2.pl tez juz nie jest tym co kiedys balans jest gorszy niz na privach. robisz100% antymagi i ci nikt nic nie zabiera(jezeli tego jeszcze nie poprawili)

Nikt nic nie zabiera jak ma się antymagię?

Widzę że nie wiesz co to antymagia, bo antymagia jest pod bicie a nie pod otrzymywanie obrażeń.

...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja radzil bym ci zagrac na EliteMt2.net jedyny serwer w starym klimacie( innych juz nie ma) we wszystkich sa niepotrzebne szarfy pety kostiumy na bron alchemia itd. To juz sie robi obrzydliwe jak na kazdym serwie masz to nowsze rzeczy, a wez potem na to zarob zeby miec jakiekolwiek szanse z kims. A na Elite masz tylko kilka zbroi broni i tyle. Wbijesz sobie 100lvl i sobie grasz, pvp, wojny gildii itd. Narazie gra tam malo osob ale wlasnie dlatego to pisze bo jak nawet tu napisze to ktos moze dojdzie i bedzie wiecej osob a tego wlasnie tam trzeba bo z tego co widzialem to wiecej osob szuka serwerow takiego typu niz serwerow typu samia . Zachecam cie tam zagram i wszystkich chetnych naprawde serwer godny uwagi. Pozdro i dzieki

Opublikowano
5 minut temu, Lokisz napisał:

Ja radzil bym ci zagrac na EliteMt2.net jedyny serwer w starym klimacie( innych juz nie ma) we wszystkich sa niepotrzebne szarfy pety kostiumy na bron alchemia itd. To juz sie robi obrzydliwe jak na kazdym serwie masz to nowsze rzeczy, a wez potem na to zarob zeby miec jakiekolwiek szanse z kims. A na Elite masz tylko kilka zbroi broni i tyle. Wbijesz sobie 100lvl i sobie grasz, pvp, wojny gildii itd. Narazie gra tam malo osob ale wlasnie dlatego to pisze bo jak nawet tu napisze to ktos moze dojdzie i bedzie wiecej osob a tego wlasnie tam trzeba bo z tego co widzialem to wiecej osob szuka serwerow takiego typu niz serwerow typu samia . Zachecam cie tam zagram i wszystkich chetnych naprawde serwer godny uwagi. Pozdro i dzieki

Proszę, skończ odkopywać tematy.

74f31dbf1675f.jpg

• Ups... zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Skoro ktoś postanowił odkopać temat, to ja zaproszę do wątku zbiorowego dotyczącego poszukiwań serwera - ten zamykam. :-)

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...