Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek z 300FPS do 100FPS

lukizak3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kilka dni temu w CS:GO spadły mi FPSy z 300 do 100, tak z dnia na dzień... Przez ostatnie kilka dni działało zmienianie opcji "Renderowanie Wielordzeniowe", najpierw na wyłączone i z powrotem na włączone. Tym razem nie zadziałało... Cały czas FPSy w granicach 100-140, "fps_max" ustawione na 999, zmieniałem na 400, nic nie dało, zmieniłem wszystkie ustawienia graficzne na najniższe, również nic nie dało. Jakieś pomysły ? najlepiej inne niż reinstall gry lub format kompa, bo net niezbyt szybki, a na dyskach 0.9TB gier.

Karta graficzna: GTX 970 Strix

Procesor: i7 4790K podkręcony do 4.3GHz

Płyta główna Z97 Gaming 7

Ram: 16GB 1600MHz

Opublikowano

Nie wiem chyba czas wymienić kompa bo 140 fps to niegrywalne i nie będziesz pro playerem w cs go :/ Może masz fotel zwykły a nie gamingowy, jeżeli tak to wiesz co masz zrobić.

Opublikowano
23 minuty temu, bekazzz napisał:

Nie wiem chyba czas wymienić kompa bo 140 fps to niegrywalne i nie będziesz pro playerem w cs go :/ Może masz fotel zwykły a nie gamingowy, jeżeli tak to wiesz co masz zrobić.

Heh, naprawdę zabawny jesteś... To dynamiczna gra i o ile 100FPS jest grywalne to osobiście lepiej gra mi się na 300, i nie pytam tu o opinie, tylko proszę o jakieś wskazówki.

Opublikowano
10 godzin temu, xHexi2k17 napisał:

Co z tego że ktoś ma 300fpsów, skoro na 60hz np gra jest płynna od 120fps a na 75hz od 150fps i tak dalej

Bzdury, w cs go trzeba mieć jak najwięcej fpsów gówno się znasz to gra dynamiczna przecież.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...