Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] awHOST.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Cześć,

Ostatnio wpadłem na stronę awHost.pl. Podobno swoje usługi oferują od 2010 roku, jednak mało o nich jest na internecie. Mają ciekawą ofertę i dość konkurencyjną.

Miał ktoś z was może jakąś styczność z nimi lub jakiś wasz znajomy? Nie interesują mnie domysły.

Opublikowano

Jeżeli chcesz na niej postawić serwer głosowy to nie polecam ze względu na słaby Anty - DDOS . Maszyny mają takie sobie czasami trzeba się logować kilka razy do SSH 

Specjalista
Opublikowano
Dnia 20/07/2017 o 15:48, Makumba111 napisał:

Jeżeli chcesz na niej postawić serwer głosowy to nie polecam ze względu na słaby Anty - DDOS . Maszyny mają takie sobie czasami trzeba się logować kilka razy do SSH 

Nie wiem skąd taka opinie. Jestem ciekawy czy w ogóle byłeś klientem owego hostingu.

Dostałem od nich serwer na próbę, serwer VPS17 SSD S-. Muszę przyznać, że wcale nie mają takiej złej ochrony przeciwko atakom DDoS. Problemów z SSH również nie miałem. Do tego właściciel miły i szybko odpowiada. Jeszcze trochę protestuje ich serwer, ale nie zapowiada się klapa, wręcz odwrotnie. Jestem pozytywnie zaskoczony.

Opublikowano

Korzystałem z ich usług pare miesięcy temu i średnio to wyglądało może się coś zmieniło ale sam sobie kupie vpsa na test ;) zobacze jak to wyglada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...