Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavalosmt2 [Easy][4Fun][Dedyk][Rework]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo krytyki jest coraz więcej luda na serwerze :D

Wystarczy przejść się na Dolinę Orków (pod świątynie) tam gdzie Metinki są , na każdym CH multum luda popyla :) 

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nadaje sie tylko do podtarcia dupy. Usuwają komentarze na FB z prawdą. Przebojowy dziecko bez żadnych umiejętności. Gracze zaślepieni kłamstwami. Nowy technik też nie lepszy niż stary. XDDDD Pozdro szejset

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano
25 minut temu, NoExpGo69 napisał:

Wystarczy przejść się na Dolinę Orków (pod świątynie) tam gdzie Metinki są , na każdym CH multum luda popyla :) 

Dokładnie ;) ilość graczy rośnie 

@@@ link do bs - https://mega.nz/#!BvAiHTyb!64x1mSc1X_o4NkgzNV1Ka_2YLJ9mZG_aLI9qecYSLG8

oczywiście będą kolejne aktualizacje poprawiające błędy na serwerze 

24 minuty temu, serekfeta napisał:

Serwer nadaje sie tylko do podtarcia dupy. Usuwają komentarze na FB z prawdą. Przebojowy dziecko bez żadnych umiejętności. Gracze zaślepieni kłamstwami. Nowy technik też nie lepszy niż stary. XDDDD Pozdro szejset

Jestem tylko GM :)

Co do serwera trwają ciągle poprawki które pojawią się wraz z przerwami technicznymi 

Opublikowano
1 minutę temu, PrzebojowyYT napisał:

klasycznie 4 :)

No to już wbijam ;) A jak wygląda zmiana profesji? Zwoje z IS?

The past has gone

Opublikowano
2 godziny temu, NoExpGo69 napisał:

nie wiem czy wiesz ale dolina orkow to poczatkowa mapa gdzie nawet na PL'u masz zajete spoty na kazdym ch

Bo aby sie tam dostac to 3 minuty roboty wiec kazdy kto zaczyna tam sie pojawia.

Wiec przyklad nie trafiony

Opublikowano
3 minuty temu, RAvOO napisał:

nie wiem czy wiesz ale dolina orkow to poczatkowa mapa gdzie nawet na PL'u masz zajete spoty na kazdym ch

Bo aby sie tam dostac to 3 minuty roboty wiec kazdy kto zaczyna tam sie pojawia.

Obecnie nie przeszkadza to w dropieniu ;) jeśli wyjdą problemy postaramy się zwiększyć ilość metków w dolinie 

Opublikowano
18 godzin temu, RAvOO napisał:

Błysnąłeś :D Wiadomo , że to mapka jedna z pierwszych którą gracze (odwiedzają) 

Chodziło mi właśnie o nowych graczy  , że jest ich dużo , a skoro są takie osoby tzn że ludzie grają .

Co nie oznacza , że nie ma ludzi o większych lvlach ... zresztą nawet +/- 130 lvl przychodzą na Doline dropić Perły . 

Opublikowano
6 godzin temu, PrzebojowyYT napisał:

1. to chyba nie byłeś przy świątyni , oponki w m1 

chodzi mi o resp mobów w owych metinow ;) na Cavalosie wypadaly z nich Trolle i Gnolle zdaje sie :) i sie na nich wbijalo 95 lvl :)

Opublikowano

Jak expić skoro na AV2 cofa expa a TP na mapke 80lvl nie działa?

The past has gone

Opublikowano
4 godziny temu, Jooe napisał:

Jak expić skoro na AV2 cofa expa a TP na mapke 80lvl nie działa?

zmienić serwer wystarczy :P 

/

Opublikowano

serwer easy 4 fun prawie 2 dni od startu max ma tylko jedna os

skoro z expem slabo to podejrzewam ze z ulepami jeszcze gorzej i nie ma zapewne 100% na ulepszenie 

ile osob na serwie w w godzinach?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Jak sami wiecie , byłem entuzjasta co do tego serwera ale po tym co dzisiaj napisał (technik) chyba zrezygnuje z gry :)
A szkoda , bo naprawdę grało się przyjemnie :)

12.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szajs, nie polecam. :)

Opublikowano

CavalosMT2

1. Cofający się exp, yang level miałem 120 lv mam 93 i eq 110 lv

2. Serwer na poziomie:

m6oe9jZ.jpg

Najgorszy serwer 2017 roku ... już Bosman(@WeAreLegends) robi lepsze przynajmniej nic nie cofa ... 

Opublikowano
Dnia 21.07.2017 o 14:47, NoExpGo69 napisał:

Błysnąłeś :D Wiadomo , że to mapka jedna z pierwszych którą gracze (odwiedzają) 

Chodziło mi właśnie o nowych graczy  , że jest ich dużo , a skoro są takie osoby tzn że ludzie grają .

Co nie oznacza , że nie ma ludzi o większych lvlach ... zresztą nawet +/- 130 lvl przychodzą na Doline dropić Perły . 

Zdajesz sobie sprawe ze ci nowi gracze znikna jeszcze do wbicia 60lvl'a?

Na kazdym nawet najgorszym serwie na starcie jest pelno ludu na orkach/m1/m2

To jest start serwera wiec czego sie spodziewales?

Ze ludzie odchodzic beda zamiast przychodzic?

1 godzinę temu, lujek1232 napisał:

CavalosMT2

1. Cofający się exp, yang level miałem 120 lv mam 93 i eq 110 lv

2. Serwer na poziomie:

m6oe9jZ.jpg

Najgorszy serwer 2017 roku ... już Bosman(@WeAreLegends) robi lepsze przynajmniej nic nie cofa ... 

to fajny gm na wolnym ze smieszna (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) bronia 

Bo wiecie

Beniz

XDDD

Hahaha

Czerwony beniz gm ma

Humorek na serwie sie trzyma

xDD

Tez nie polecam 

4 godziny temu, NoExpGo69 napisał:

Jak sami wiecie , byłem entuzjasta co do tego serwera ale po tym co dzisiaj napisał (technik) chyba zrezygnuje z gry :)
A szkoda , bo naprawdę grało się przyjemnie :)

12.png

Ale to kazdy wiedzial juz od poaczatku

Ale i tak sie znajdowaly przyklapy ktore bronily serwa

Opublikowano

Przecież ten serwer to śmiech na sali i to nawet do archiwum prezentacji serwerów się nie nadaje. @Kubek @R3public weźcie to do kosza wywalcie.

Opublikowano

Skoro technik nie umie wgrać bsa i ma spiny z GM'em wiec pewnie beda jakies eq navi i inne gówna oraz zamiast naprawiać bugi to dodają penisy... Nie skomentuje tego. Wystarczylby pewnie jeden włam by ten serwer zrównać z ziemią.

Opublikowano
Dnia 22.07.2017 o 15:23, `Mentos napisał:

Przecież ten serwer to śmiech na sali i to nawet do archiwum prezentacji serwerów się nie nadaje. @Kubek @R3public weźcie to do kosza wywalcie.

Czego oczekujesz od administracji mpc ? Oni mają wylane na wszystko hehe. Serwer wiadomo musi być stawiany przez osoby myślące. :) Nie udało się im dopracować serwera. No to niech się zwijają. Każdy uczy się na błędach a z komentarzy widać że wyszła kompletna porażka. ^^ 

837341413742376668518.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...