Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wracać, czy nie wracać. Kilka pytań dot. RL Tibii

-Askry-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Gram w tibie na OTs'ach i zastanawiam sie czy warto wrocic do REAL tibii. Kilka pytan z nia zwiazanych:

1. Czy na dzien dzisiejszy sa boty na rl tibii? Jak tak to jaki dziala? Jaka jest wykrywalnosc.

2. Chcialbym zaczac grac przez dlugi czas i czerpac jak najwieksze profity cckow zeby nie martwic sie o EQ, poty, waste, pacca za free lepiej EKiem czy RP? Moge nawet kupic wysoki lvl, lecz chyba bardziej zmierzam w strone stworzenia swojej postaci od zera, przycisne z poczatku potem bedzie lepiej :D

3. Lepiej NON pvp czy PVP serwer? Jaki polecacie PVP a jaki NON PVP - glownie skupiam sie na ekipie do expa, ale tez zeby respy nie byly przeciazone. Z NON PVP myslalem nad Harmonia.

3. Co sadzicie o PVP a NON PVP serwie. Moze potem bedzie straszna nuda ze PVP brakuje jak zagram na NON?

4. Czy dalej maja miejsce na serwerach dominanda guildi - wbija ekipa 50-100 typa i nikt im nie podskoczy?

5.  Na +300 lvlu przyjemniej sie gra EK czy RP.

Za pomoca beda ++++

Pozdro

Opublikowano

1. Są (jeszcze?), ale znacznie mniej niż było.

2. Ciężko Ci będzie nazbierać na 250 tibia coinów na pacca postacią robioną od zera, zanim nazbierasz to Ci się znudzi granie, wiem z autopsji -.-

3. Open pvp, na optionalach się tylko fajnie boci, takie moje zdanie. 

4. Tego to nie wiem, ale jak grałem jakiś rok temu na Irmadzie to dopóki nie zabiłeś czyjegoś botchara/kogoś z większej gildii to mogłeś spokojnie grać.

5. Bez teamu granie EKiem to dramat, RPkiem jakoś da radę na tym lvl.

• Marchwj zmienił(a) tytuł na Wracać, czy nie wracać. Kilka pytań dot. RL Tibii
Opublikowano

A gdybym kupil 250-300 RP / EK to jak by bylo z zarobkiem na Pacc? :D

Ile by zarobil paccow miesiecznie :D ?

Czy dalej dramat bylby EKiem?

Opublikowano

Ciężko powiedzieć, to zależy od wielu rzeczy: czy grasz sam, ile grasz, ceny TC na serwerze.

Może źle się wyraziłem pisząc, że dramat. W moim odczuciu grając knightem jesteś za bardzo uzależniony od posiadania jakiegoś teamu, bo wiadomo jak wygląda expienie solo ekiem na wyższym lvlu :v

Opublikowano

Ile taki 300 - 350 RP / EK max profitu wyciagnie na godzine i gdzie? Moze byc z ekipa lub bez. Mowie o normalnym expie nie o bossach i szczesciu z nimi zwiazanych.

Pozdroo

ZA pomoc ++++

Opublikowano

Nigdy nie miałem takiego poziomu na rl, więc ciężko mi powiedzieć. Najlepiej spytaj kogoś z wyższym lvl na swoim serwerze np. na world chacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...