Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.10][MediumHC] MadHC

lukazs001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MadHC.PL

ADRES IP: MADHC.PL

SLOTY:  500

WERSJA:  1.7 - 1.10

STRONA SERWERA:  www.MadHC.PL

FANPAGE: https://www.facebook.com/Madhcpl-104037936946083/

AUTORYZACJA: non-premium + premium

ATHRILLER: 

Dodatkowe informacje:

MADHC.PL  to nowy serwer który dopiero będzie miał beta testy które odbędą się dnia 28.07.2017 o godzinie 18:00 serwer postaraliśmy się dopracować w 100% małe bugi mogą się zdarzyć bo to nasz pierwszy start serwera wszelkie bugi proszę zgłaszać administracji dużo nowości drop voucherow ze Stone kupno vip u villagerów drop skrzynek po zabicu gracza wbijaj i graj nagroda dla pierwszej gidlii na serwerze wbijaj i podbijaj serwer 

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.7-1.8][EasyHC] MadHC
Opublikowano

Nic nowego. 

- Zacofana wersja.

- Już samo "HC" w nazwie oznacza że ten serwer będzie słaby.

- Non-premium.

- No i jeszcze to "Easyhc".

Najlepiej nie twórz serwera ponieważ i tak nie wypali. Nie masz niczego autorskiego.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Ale przepraszam bardzo ty mi nie będziesz mówił co ja mam robić a co nie żyjemy w wolnej Polsce to może ja ci powiem nie oddycha bo i tak nie umiesz ?

Opublikowano
1 godzinę temu, lukazs001 napisał:

Ale przepraszam bardzo ty mi nie będziesz mówił co ja mam robić a co nie żyjemy w wolnej Polsce to może ja ci powiem nie oddycha bo i tak nie umiesz ?

To jest forum od wyrażania swoich opinii :)

Kolejny EasyHC super! Pewnie funnyguild! A może drop z rud! Stoniarki? No jasne! Pluginy z neta? a Może autorskie? Eee nie z neta :(

Opublikowano
1 godzinę temu, lukazs001 napisał:

a zadam takie pytanie byles na serwerze ze wiesz ze z neta ?

Można się domyśleć, że z neta :) Jeżeli były to jakiś dobry serwer to pomyślałby nad lepszą reklamą itd :)

Opublikowano
20 godzin temu, Jarramore napisał:

Można się domyśleć, że z neta :) Jeżeli były to jakiś dobry serwer to pomyślałby nad lepszą reklamą itd :)

Haha bardzo dobra sukestia bo nie ma ss czy czegoś innego od razu pluginy z neta wiesz co ci radze zanim coś głupiego powiesz sprawdź dokładnie wszystko ze tobie w życiu się nie udało to nie znaczy że wszystkim pozdrawiam 

Ref

Opublikowano
Dnia 21.07.2017 o 10:48, lukazs001 napisał:

Haha bardzo dobra sukestia bo nie ma ss czy czegoś innego od razu pluginy z neta wiesz co ci radze zanim coś głupiego powiesz sprawdź dokładnie wszystko ze tobie w życiu się nie udało to nie znaczy że wszystkim pozdrawiam 

Ref

Widze, że autor nie potrafi przyjać krytyki.

Powiedz co ty chcesz osiągnąć? Z tej prezentacji może wejdzie jedna osoba na dwadzieścia...

Samo twoje podejście do reklamowania serwera jest denne, wątpie żeby ten serwer przetrwał miesiąc.

Kolejny minus to zacofanie serwera (wersja) jeżeli masz robić serwer to zdecyduj się nad wersją.

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Prezentacja napisana tak, że z tego pomarańczowego tekstu na dole nic nie zrozumiałem, wersja tragedia... wszedłbym ale nie chce mi się robić downgrade z 1.12

Opublikowano
31 minut temu, blackuGT napisał:

Prezentacja napisana tak, że z tego pomarańczowego tekstu na dole nic nie zrozumiałem, wersja tragedia... wszedłbym ale nie chce mi się robić downgrade z 1.12

Ale ja tylko tu napisałem temat żeby napisać wejdzie może 5 osób z tego forum a i tak będzie reklama na yt mnie tu reklama apsolutnie nie interesuje 

1 godzinę temu, Aides napisał:

Widze, że autor nie potrafi przyjać krytyki.

Powiedz co ty chcesz osiągnąć? Z tej prezentacji może wejdzie jedna osoba na dwadzieścia...

Samo twoje podejście do reklamowania serwera jest denne, wątpie żeby ten serwer przetrwał miesiąc.

Kolejny minus to zacofanie serwera (wersja) jeżeli masz robić serwer to zdecyduj się nad wersją.

Potrafię przyjąć ale ja wyrażam swoje zdanie tak samo jak ty nie rozumiem jakie zacofanie skotów 9/10 serwerów ma wersje 1.7.x i nawet niech wejdzie ta 1 osoba z 20 to będzie fajnie bo i tak będzie reklama na yt 

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...