Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zegarek, opinia o firmie, jaki model.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę kupić sobie zegarek w budżecie do 1000zł. Bardzo spodobał mi się ten model:

ZEGAREK

Czy firma Fossil jest warta tej ceny? Czy znacie produkt lepszej marki z podobnym designem zegarka.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano
23 godziny temu, DiabloXPL napisał:

Oczywiście, że jedyna marka zegarków to Rolex wszystko inne to badziewie.

NO A JEDYNIE NA CO MOZESZ SOBIE POZWOLIC TO JAKIS BIEDACKI TIMEX DLA UBOGICH XDDD

Opublikowano

Zegarek jest całkiem ładny, ale zdecydowanie nie kupiłabym produktu tej firmy dysponując takim budżetem. Jeśli zależy Ci najbardziej na wyglądzie, to przejrzyj ofertę zegarków od firmy Daniel Wellington - według mnie są śliczne. Z kolei Jord ma śliczne zegarki z drewna - nie wiem jednak, czy takie Cię interesują, czy tylko podobne do tego, który wstawiłeś. Firmy Casio i Seiko cieszą się za to sporym zaufaniem, ponieważ ich produkty cechuje dobre wykonanie, aczkolwiek nie wiem czy w ich ofercie znajdziesz coś, co do Ciebie trafi.

Budowniczy
Opublikowano
5 godzin temu, Aive napisał:

Zegarek jest całkiem ładny, ale zdecydowanie nie kupiłabym produktu tej firmy dysponując takim budżetem. Jeśli zależy Ci najbardziej na wyglądzie, to przejrzyj ofertę zegarków od firmy Daniel Wellington - według mnie są śliczne. Z kolei Jord ma śliczne zegarki z drewna - nie wiem jednak, czy takie Cię interesują, czy tylko podobne do tego, który wstawiłeś. Firmy Casio i Seiko cieszą się za to sporym zaufaniem, ponieważ ich produkty cechuje dobre wykonanie, aczkolwiek nie wiem czy w ich ofercie znajdziesz coś, co do Ciebie trafi.

Danielek? Chyba sobie żartujesz xD Jedyny plus to że jest ładny, bo jakość chujowa mocno.

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano
1 minutę temu, oSq napisał:

Danielek? Chyba sobie żartujesz xD Jedyny plus to że jest ładny, bo jakość chujowa mocno.

Dlatego wrzuciłam go do kategorii "jeśli zależy Ci na wyglądzie". :v Mi się te zegarki baaardzo podobają, ale trzeba na nie uważać (a i tak mogą się zepsuć).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...