Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash po wbiciu na serwer

marcelmik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, który męczy mnie od paru miesięcy. Pewnego razu odpaliłem normalnie csa, po prostu chciałem pograć, więc włączyłem turnieja. Po załadowaniu mapy wyskakuje mi okienko z napisem "cs:go.exe przestał działać", więc postanowiłem go zresetować i dołączyć z powrotem do gry, jednak problem nadal taki sam. Postanowiłem go reinstallować, nie pomogło. Jedynie działa mi bez błędu mapa do celowników, jednak kiedy wchodzę na turnieja, nadal crashuje. Próbowałem zmieniać coś w opcjach graficznych, nawet na najniższe ustawienia, nadal nie pomaga. Sprawdzałem, również sprawdzałem spójność plików, rzeczywiście pokazywało jakieś niespójności (bodajże 7), ale nie naprawiło ich. Proszę was w takim razie o pomoc, jeśli znacie odpowiedź na mój problem, pomóżcie proszę.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...