Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Poszukuję skryptu na portal z wiadomościami

KjakKONRAD

Pytanie

Opublikowano

Witam, nie wiem czy w dobrym dziale piszę ale jest tutaj tego strasznie dużo i to najbardziej mi pasowało.

POSZUKUJĘ skryptu na stronę z Wiadomosciami ze swiata/polski typu wiadnosci wp lub o2 kiks czy cos podobnego.

Fajnie by było aby skrypt był w pełni darmowy i łatwy do edycji lub bazował na silniku do którego znajdę tematy do edycji. 

Chętnie nawiąże współpracę z osobami które pomogą finansowo z portalem, lub lubią pisać artykuły i chcą zostać redaktorami.

Pozdrawiam użytkowników  MPCforum Konrad.

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT

Wersja gry: 1.15.2-1.16.X - IP: MineAdventure.PL 

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś było takie coś, co nazywało się bodajże "LekkiCMS", prosty opensourcowy skrypt, niestety w swojej domyślnej formie ograniczony.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Wiele takich stron z wiadomościami, jest postawionych na wordpress'ie. Na internecie jest pełno darmowych & płatnych szablonów. Chociażby MH magazine lite. Z drugiej strony nie rzucałbym się od razu na serwis newsowy bez większej wiedzy na temat SEO i/lub zaplecza finansowego (reklamy na fb etc.)

Opublikowano

WP odpowiednio skonfigurowany i masz drugi onet.pl ;d

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

Stworzyłem stronę

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT

Wersja gry: 1.15.2-1.16.X - IP: MineAdventure.PL 

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...