Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG w 2017 roku ? Pomożesz mi wybrać ?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, z góry proszę moderatora lub też administratora o nie usuwanie tego wątku ponieważ szukam rozwiązania dla siebie, ale pewnie inni też podłączą się i skorzystaja z tego.

Jako iż nie jestem obecnie na topie z grami, jakie przodują na rynku gier MMORPG ale mając jakieś doświadczenie z tymi grami, proszę o poradę tych w temacie, i jeśli masz napisać coś co nie wniesie nic do tematu to proszę nie rób tego.

Chciał bym by wasza wypowiedz uzasadniała w sposób treściwy to o co was zapytam.

Poszukuje gry MMORPG.. w której można coś jeszcze osiągnąć... grałem swego czasu w World of Warcraft Legion również,,, nie przypadł mi do gustu i moje zdolności nie pozwoliły wyfarmienia odpowiedniej ilości golda na zakup abonamentu, nie dysponowałem tak dużym czasem, dlatego płacenie za gre plus za granie jako abonament odpada całkowicie, to samo tyczy się prywatnych serwerów tego nie toleruje i wolę inwestować jeśli już mam raz na jakiś czas nie być do tego zmuszanym to tylko w globalny serwer, który wiem że szybko ślad o nim nie zaginie...

Rozważam poniędzy grami takimi jak

Guild Wars 2

Metin 2

Aion Online

Tera

Lub inne, które są teraz na topie ? co wybrać by warto było zagrać cośzainwestować na start nie być zmuszanym do abonamentów i gdzie da się coś osiągnąć :)

Chodzi o społeczność i graczy, nie chcę być tam gdzie gra już jest jak by martwa.

Proszę o porady i opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...