Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SAMOCHÓD

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam auta. W okolicach 100 tyś zł. Na firmę. Znalazłem JEEP® COMPASS, i szukam czegoś podobnego. Musi być nowe. Jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje piszcie. Nie chodzi o to aby było szybkie czy miało super moc, ma mieścić spokojnie 5 osób i mieć spory bagażnik. Najlepiej SUV.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

No ten nowy compass to cudo ale za 100 tyś. nie ma co liczyć. Bardziej celowałbym w Mazde, Hyundaia albo jeszcze Volvo pod suv

Opublikowano

Compass jest od 99 800zł i możliwość rozłożenia na 36 rat. Oczywiście podstawowa wersja "sport". Niestety od 2018 roku no ale chyba warto poczekać. 113 900 do kupienia teraz i to też fajna oferta - pakiet Longitude. A masz jakieś ciekawe modele bo czasu aktualnie nie mam na przeglądanie ofert. 

Opublikowano
12 godzin temu, escaperz.lordm napisał:

W sumie nie wiem kto jest głupszy - założyciel tematu, który radzi się w sprawie kupna samochodu za 100 tysięcy, czy ludzie odpowiadający mu na poważnie XDD

Sądzę że osoba która nic nie wnosi do tematu a jedynie nabija sobie posty jest tu najgłupsza. Nie radzę się, tylko szukam ciekawych modeli które jak będę miał czas to będę oglądał. "Jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje piszcie". No ale cóż widzę że ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...