Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proźba O Kilka Porad Co Do Ekwipunku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno pierwszy raz zagrałem w Metina, dość łatwo wybotowałem 37 lvl, potem postanowiłem botować po 3 "dropy" dziennie na małpach i zarobiłem wkońcu te 200kk, myśle że teraz mogę zacząć poważne expienie moim mentalem lvl 37, i tu zwracam się z proźbą dla was. Jaki ekwipunek mógłbym kupić za 200kk, oczywiście nie wydając całości, najlepiej coś w okolicach 150kk ( reszta na KU i ogólny exp ), co do lvla mogę w każdej chwili wybić troche większy. Czyli np. 42

Co do broni wiem, że Rib, bo tyle to akurat dowiedziałem się od kolegów ITP. jednak co do reszty nie mam pojęcia, te wszystkie KD i bonusy to dla mnie czarna magia, a nawet jak już dostaje konkretne polecenie, to nie wiem ile to może kosztować, więc nie moge kupić bo nie chce przepłacić, rozglądam się po targu, ale mało jest takich rzeczy.

Dlatego własnie prosiłbym, abyście napisali mniejwięcej jakie rzeczy mam kupić na takim 37lvlu, z jakimi bonusami, i jeśli to możliwe to ile to będzie kosztowało na serverze Deimos. Nie chodzi tu o jakiegos mega koxa na pvp, tylko takie np. wyexpienie 60lvla, a potem można zmienić ekwipunek prawda.

Bardzo dziękuje.

Opublikowano

proponowałbym Ci dobić 42.

kupujesz smoczą +9 najlepiej z jakimś bonem na pz i dwoma kd+3 lecz ciężko będzie znaleźć z bonem.

tarczę proponowałbym Ci czarną okrągłą +9 , co do hełmu to żelak/maska na 41.

ribek śr ok. 25. kd do expa.

oczywiście srebrną/ebonki+9 , możesz się pokusić na butki z pż.

Opublikowano

Z biżuterii kup sobie ebonitowe kolczyki +9 i srebrna branzoleta +9 :)) To przede wszystkim :)

Dobrze by było abyś kupił też sobie jakieś buty, naszyjnik, +0,1,2,3... z bonem na PZ +1500,2000 :)

Jeśli chodzi o zbroje to kupuj śmiertelna zbroja płytowa + 9 z KD Defa +3,4.... inne kd mniej wazne :) Gdy dobijesz 42 to zainwestuj w smocza zamiast śmiertelnej... :)

Tarcza najlepiej 5kątna +9 lub okrągła +7,8,9 na 41 lvl. :) Hełm żelazny +9... Powinno starczyć kasy :)

Powinno wystarczyć :)

Astral 59 lvl ban

Grymuar 68 LvL - ON

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...