Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

balans Kayn'a

kapi023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o nowej postaci ? Zbalansowana czy nie ? Według mnie za mały cdr na q, a no i to E jest strasznie nie zbalansowane, w środku walki może sobie nagle uciec...

Opublikowano

Generalnie ta postać w tym momencie jest strasznie overpower, ta umiejętność przechodzenia przez ściany wyróżnia ją z wszystkich innych postaci, dodaje nowe możliwości - to jest na plus, w końcu League of Legends wprowadza innowacje! Natomiast jeżeli miałbym mówić o balansie... hm, to E jest faktycznie za mocne, za duży escape / możliwość ganku na niższych poziomach, wardy nic nie dają, bo może wyjść z każdej strony..

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Grałem bodajże 3 gry gdzie go miałem, 2 razy u siebie i raz w enemy. Ciągle go teraz przez to banuje, ziomeczek z enemy wpadł mi na linie i oddał doubla, a u mnie w teamku same 5/12 uselessy, które nie umiały nic nim zrobić. xD Jest za wcześnie na pickowanie tej postaci na rankingach, mało ludzi ją ogarnia, nie widziałem "dobrego" kayna, więc ciężko mi się odnieść, no ale po tych 3 grach wydaje się strasznie beznadziejny.

Opublikowano

Widziałem jakiegoś ziomeczka, popierdolony champion jeśli go dobrze zbudujesz. Na weście raz grałem na niego w nocy poziom d5, nie da się tego gówna zabić + to przechodzenie przez ściany zbyt broken - Wypierdalasz się w tf ? Wyjdziesz sobie z niego i tyle Cie widzieli. Ganki akurat są śmieszne bo może wyjść zewsząd, ogółem nerfy inc.

Opublikowano

Będzie jak z każdą postacią. 

Czyli wypuszczają w chuj overpower championa, który rozwala wszytko na normalach a na rankedach jest instaban, a po 2 tygodniach go znerfią tak że będzie nie grywalny [Identycznie było z camille]

Opublikowano

Dla mnie nie jest overpower,jest w miarę zbalanaowany powinni tylko zmniejszyć czas jaki może być w ścianach,przez ostatnie gry 1v1 nie miałem na niego żadnych problemów,top:Yasuo vs Kayn,JG:Skarner vs Kayn.Nie był w stanie mnie wysolować.Co prawda wszystko zależy od meczu,jeśli się wysnowballuje to sprawia problem a tak wywołuje presję jak typowy jg,jak dostanie CC a ma swoje E na cd jest martwy.Na poziomie platyny grałem.

Opublikowano

Kayn jako darkin jest OP a jako ta 2 niebieska forma jest słaba i nadaje się tylko do spierdalania lecz niestety gracze League są dziwni i częściej wybierają tą słabszą formę przez co Kayn ma win ratio zbliżone 40% 

Opublikowano

Dla mnie postać jak każda inna. Dla Talona ściany to też nie problem, a dmgu ma nawet więcej, więc ... xD

Nie sprawiła mi ta postać większych problemów, bardziej uciążliwy jest ult. Jak gankuje to widzisz te gówienka przy ścianie, wiesz, że zaraz wyjdzie. A na linii jeśli na niego grałem, to bez większego problemu.

1z739yo.png

Opublikowano

Tak się zapytam, mocniejszy jest czerwony czy niebieski? Jest to ogółem duża różnica? Bo wiem, że czerwony ma heala, ale jakoś nie widuję w grze Darkina...

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano
11 godzin temu, WasserFull napisał:

Tak się zapytam, mocniejszy jest czerwony czy niebieski? Jest to ogółem duża różnica? Bo wiem, że czerwony ma heala, ale jakoś nie widuję w grze Darkina...

Czerwony jest bardziej na tanków (zadaje %hp dmg), a niebieski na squishy championy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...