Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecredo.pl - Najlepszy Serwer Głosowy

s4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właściciel jak już niejednokrotnie wspominałem, ma nie małe problemy psychiczne, serdecznie nie polecam! T_T

ps; nie zapierdol się ziomeczku, to tylko opinia. <3

Pasjonat
Opublikowano
2 minuty temu, vest. napisał:

Właściciel jak już niejednokrotnie wspominałem, ma nie małe problemy psychiczne, serdecznie nie polecam! T_T

ps; nie zapierdol się ziomeczku, to tylko opinia. <3

Psychiczny to ty jesteś i ta twoja banda oszołomów.

Ps; tam na unlimited dupsko lizać

Pasjonat
Opublikowano
31 minut temu, Hackstalk napisał:

Hmm cos mi sie wydaje ze licka crack ale.... 

plus za ikony w jednym stylu 

minus za kanaly strasznie wszystko sie zlewa.....

kanały poprawiłem oraz dziękuję za opinię.

to jest Slotówka

Opublikowano

hmm co do licencji pisałeś wyżej że slotówką a można wiedzieć na jakim hostingu jeżeli nie to okej nie wnikam.

posiadacie bota ( m-bot ) który daje sporą automatyzacje, jak najbardziej na +
wygląd jest według mnie średni ale każdy ma swój gust
banner jest ładny +

z administracją nie miałem do czynienia i dla tego nie oceniam :)

ogółem to 8/10 i życze powodzenia w dalszym rozwoju serwera 

Pozdrawiam

Pasjonat
Opublikowano
4 godziny temu, Emos76 napisał:

hmm co do licencji pisałeś wyżej że slotówką a można wiedzieć na jakim hostingu jeżeli nie to okej nie wnikam.

posiadacie bota ( m-bot ) który daje sporą automatyzacje, jak najbardziej na +
wygląd jest według mnie średni ale każdy ma swój gust
banner jest ładny +

z administracją nie miałem do czynienia i dla tego nie oceniam :)

ogółem to 8/10 i życze powodzenia w dalszym rozwoju serwera 

Pozdrawiam

Dziękuję bardzo za opinię. 

Opublikowano

Powtórka z rozrywki teraz już nie Elevate dodaje, post po nie chciał, żeby od razu dostawać negatywne opinie? Śmieszne.
Serwer jak serwer niczym specjalnym się nie wyróżnia o właścicielach szkoda cokolwiek pisać, bo to żenada.
Banner słabo się prezentuje, popracujcie nad nim jeszcze.
Milion kanałów z rekordami, na co to, komu i do tego jeszcze ta różnorodność spacerów.
Ikonki mi się nie podobają od kolorystki aż po kształt.
Serdecznie nie pozdrawiam właścicieli. :)

Opublikowano

Właściciel miał pełno projektów np: etspeak.pl, cyka-blyat.pl itd. Każdy z nich upadał po miesiącu (jak nie krócej) próbował się wybić na mass banach, ddosach itp... Ikonki mi się nie podobają banner też. Mbot wydaje mi się że jest cravkowany wiec dla potwierdzenia czy jest cravkowany oznaczę@K-Scripts z licencja nie wiem jak jest bo piszesz że slotówka a jak slotówka to brak dostępu do query więc z kąd mbot. Na prezentacji etspeak też pisałeś że niby oryginalna licka ale jak przyszło co to czego i ktoś cię zgłosił to już coś innego. Niestety serwera nie mogę polecić z względu na właściciela...

logo.png

Pasjonat
Opublikowano
15 minut temu, Yukiszider napisał:

Właściciel miał pełno projektów np: etspeak.pl, cyka-blyat.pl itd. Każdy z nich upadał po miesiącu (jak nie krócej) próbował się wybić na mass banach, ddosach itp... Ikonki mi się nie podobają banner też. Mbot wydaje mi się że jest cravkowany wiec dla potwierdzenia czy jest cravkowany oznaczę@K-Scripts z licencja nie wiem jak jest bo piszesz że slotówka a jak slotówka to brak dostępu do query więc z kąd mbot. Na prezentacji etspeak też pisałeś że niby oryginalna licka ale jak przyszło co to czego i ktoś cię zgłosił to już coś innego. Niestety serwera nie mogę polecić z względu na właściciela...

To napisz do hostingu i się zapytaj jaka licencja jest wgrana :). Ten akurat będzie się dłużej trzymał no cóż ale dzięki za opinię

Opublikowano
1 godzinę temu, Yukiszider napisał:

Hahahaha jeblem od kiedy do uruchomienia aplikacji mbot potrzeba ASQ a nie wystarczy wygenerować server query login.

Co do ddosow, mass ban to jak zwykle proszę o ukazanie dowodów.

"Niestety serwera nie mogę polecić z względu na właściciela..." ahh napisał koleś co ma 14 lat głos kastrata i w dodatku nie potrafiący zabezpieczyć serwera i nie mający podstawowej wiedzy o zarządzaniu serwerami teamspeak3 i systemami linux/unix.

Opublikowano
31 minut temu, Makumba111 napisał:

Nie polecam serwera jest brzydki nie podoba mi się , serwer lata z pierwszego lepszego darmowego stresserka :)

Nie wydaje mi się, może powiesz z jakiego i jakiej metody niby lata?

Opublikowano
6 godzin temu, Konkol00 napisał:

Powtórka z rozrywki teraz już nie Elevate dodaje, post po nie chciał, żeby od razu dostawać negatywne opinie? Śmieszne.
Serwer jak serwer niczym specjalnym się nie wyróżnia o właścicielach szkoda cokolwiek pisać, bo to żenada.
Milion kanałów z rekordami, na co to, komu i do tego jeszcze ta różnorodność spacerów.

Mówi to KonkolDesign aka black & white gradient z cieniem w sygnie. Kurwa stary... Nie dość, że pisać nie potrafisz, to jesteś głupim tumanem, starym butem bez przyszłości. Idź lizać dalej duspko za plusy i awanse xD

Jeden problem. To nie jest mój serwer, to że mam tam rangę, nie czyni go moim. Nic tam nie zrobiłem ;) Doinformuj się trochę, a nie strzelasz na ślepo, bo wychodzisz na idiotę.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano
10 minut temu, Elevate napisał:

Mówi to KonkolDesign aka black & white gradient z cieniem w sygnie. Kurwa stary... Nie dość, że pisać nie potrafisz, to jesteś głupim tumanem, starym butem bez przyszłości. Idź lizać dalej duspko za plusy i awanse xD

Jeden problem. To nie jest mój serwer, to że mam tam rangę, nie czyni go moim. Nic tam nie zrobiłem ;) Doinformuj się trochę, a nie strzelasz na ślepo, bo wychodzisz na idiotę.

Czy ja ciebie obrażam? Widzę, że twoja kultura osobista sięga zera ja, nie potrafię pisać ci, też zdarzają, się literówki i błędy interpunkcyjne więc bogiem języka polskiego nie jesteś.
Piszę to ze swojego doświadczenia, a nie na czyjeś prośby więc też mógłbyś się nie wypowiadać na tematy, o których nie masz bladego pojęcia. Piszesz, że to nie jest, twój serwer a jesteś, tam właścicielem więc nie próbuj robić z kogoś idioty. A typie z ciebie jest taki grafik, że nawet nie znasz, się na minimalizmie są, gusta i guściki ja preferuje minimalizm i nie wiem, jaki masz do tego problem, bo tobie ty najlepsze grafiki robisz z gotowych szablonów pobranych z internetu :)

Opublikowano
6 godzin temu, Konkol00 napisał:

Ty się lepiej nie wypowiadaj. Idź się tam pucować pewnej osobie i robić miniaturki na yt.

Co do samego serwerka to można polecić.

Opublikowano
7 minut temu, Konkol00 napisał:

Czy ja ciebie obrażam? Widzę, że twoja kultura osobista sięga zera ja, nie potrafię pisać ci, też zdarzają, się literówki i błędy interpunkcyjne więc bogiem języka polskiego nie jesteś.
Piszę to ze swojego doświadczenia, a nie na czyjeś prośby więc też mógłbyś się nie wypowiadać na tematy, o których nie masz bladego pojęcia. Piszesz, że to nie jest, twój serwer a jesteś, tam właścicielem więc nie próbuj robić z kogoś idioty. A typie z ciebie jest taki grafik, że nawet nie znasz, się na minimalizmie są, gusta i guściki ja preferuje minimalizm i nie wiem, jaki masz do tego problem, bo tobie ty najlepsze grafiki robisz z gotowych szablonów pobranych z internetu :)

Zobacz jak Ty kurwa przecinki stawiasz, po przecinku powinieneś zatrzymać czytanie, a gdy czytam Twoje wypociny to się kurwa jąkam XDDDD

Jestem tam właścicielem, no i co? Czy to jest mój serwer? Nie. Opłacam go? Nie. Zrobiłem go? Nie. Ranga nie czyni Cię kimś.

Piszesz to z własnego doświadczenia? Przecież zemną miałeś same dobre stosunki jak siedzieliśmy na jednym serwerze, lol.

Jesteś napędzany i manipulowany, jak większość w tej prezentacji czy też w mojej.

Tylko jak wiemy, osoba za tym stojąca siedzi cicho, bo ma swoich murzynów, na których potem leci hejt, a na jej osobę już nie. 

Preferujesz minimalizm, ale u Ciebie słowo prostota jest za dosłowna. Lepszą pracę a w Paincie zrobisz jak się wysilisz ^^

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano
4 minuty temu, Konkol00 napisał:

Wyjdź już lepiej z tego forum bo zajebalo rakiem na kilometr. Jedyne doświadczenie które mógłbyś sobie do CV wpisać to czyszczenie rowa Piorunowi żeby hurtwordy atakował. Co do twojej grafiki to jakbym nasral na monitor dostałaby boosta z -1000 do +100 wyglądu.

Opublikowano
1 minutę temu, Elevate napisał:

Zobacz jak Ty kurwa przecinki stawiasz, po przecinku powinieneś zatrzymać czytanie, a gdy czytam Twoje wypociny to się kurwa jąkam XDDDD

Jestem tam właścicielem, no i co? Czy to jest mój serwer? Nie. Opłacam go? Nie. Zrobiłem go? Nie. Ranga nie czyni Cię nikim.

Piszesz to z własnego doświadczenia? Przecież zemną miałeś same dobre stosunki jak siedzieliśmy na jednym serwerze, lol.

Jesteś napędzany i manipulowany, jak większość w tej prezentacji czy też w mojej.

Tylko jak wiemy, osoba za tym stojąca siedzi cicho, bo ma swoich murzynów, na których potem leci hejt, a na jej osobę już nie. 

Preferujesz minimalizm, ale u Ciebie słowa prostota jest za dosłowna. Lepszą pracę a w Paincie zrobisz jak się wysilisz ^^

Widzę, że ktoś się tu już ostro zdenerwował już nie chce mi się szukać jak robiłeś spacje przed znakami zapytania
Właśnie jesteś „WŁAŚCICIELEM” więc każdy, kto wbije na serwer będzie myślał że go stworzyłeś że serwer jest twoją własnością.
Nikt mnie nie prosił o napisanie tego więc tak, jak mówię odczep się już od tego.
I to głupie tłumaczenie się „W paincie bym zrobił lepsze” typowa wypowiedz ludzi którzy nie mają się już do czego przyczepić.

Opublikowano
Przed chwilą, Konkol00 napisał:

Widzę, że ktoś się tu już ostro zdenerwował już nie chce mi się szukać jak robiłeś spacje przed znakami zapytania
Właśnie jesteś „WŁAŚCICIELEM” więc każdy, kto wbije na serwer będzie myślał że go stworzyłeś że serwer jest twoją własnością.
Nikt mnie nie prosił o napisanie tego więc tak, jak mówię odczep się już od tego.
I to głupie tłumaczenie się „W paincie bym zrobił lepsze” typowa wypowiedz ludzi którzy nie mają się już do czego przyczepić.

Brawo.. Uczysz się xD

Już bez przecinków xD

Pasjonat
Opublikowano
10 godzin temu, Makumba111 napisał:

Nie polecam serwera jest brzydki nie podoba mi się , serwer lata z pierwszego lepszego darmowego stresserka :)

Nie ma to jak Współpracę mieć z hostingiem i wysyłanie mi Powiadomień o atakach na Email'a :)

Próbuj dalej atakować z tych twoich stresserków darmowych może coś mi przyjdzie ciekawego.

2zrorci.png

Opublikowano
Dnia 14.07.2017 o 20:33, Yukiszider napisał:

Na slotówce jest dostęp do query

Czemu na jakimś kanale jest jakieś ts-like.pl
http://screenshot.sh/m1QRhQmXFG4Y1

fPdC8vF.jpg

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, ɴoɴαмe napisał:

Na slotówce jest dostęp do query

Czemu na jakimś kanale jest jakieś ts-like.pl
http://screenshot.sh/m1QRhQmXFG4Y1

Kopia była na szybko rzucana i nie zauważyłem tego nawet, dziękuje już poprawione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...