Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer godny uwagi i czasu

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wiem,że jest temat w którym szukamy serwerów,ale nie ma tam zbyt dużej aktywności i liczę,że tutaj dostane ją szybciej..

Grałem na naprawdę wielu serwerach, ostatnio najdłużej na vesterisie,ale straszne monotonny i nie wiem gdzie zagrać teraz. Interesuję mnie serwer easy i ilość graczy 1k+, tyle mi wystarczy, odpada Samia,azentis,Laneris s2, kairos, pangeayt2, dodam,że nie lubię serwerów takich jak samia gdzie jest w pizdu do roboty, szukam prostego serwera, bicie dungów,bossów, ulepszanie eq, łatwy exp i na końcu pvp, jest taki aktualnie na rynku ?

Opublikowano

A daj spokój z tą samią, grałem ze znajomym z dobry miesiąc - aczkolwiek serwer jest tak rozbudowany pod kątem różnych systemów że nie mieliśmy podjazdu praktycznie do żadnego gracza w PVP, a w dodatku jak miał full is to już w ogóle pograne - serwery EASY kiedyś się wyróżniały tym, że w ciągu tygodnia już się miało konkretne eq do PVP i można było się bawić - a tu drop, drop i ciągle drop...

A tu cała gra się opiera na dropie i zabawie w handlarza...

Stara pandora to było coś...

Nie ma co poświęcać tyle czasu na prywatne serwery, które i tak kiedyś upadną...

Opublikowano
15 godzin temu, skorpi25061 napisał:

Nie ma co poświęcać tyle czasu na prywatne serwery, które i tak kiedyś upadną...

No z takim podejściem to Ty nie poświęcaj czasu nawet dla siebie, bo i tak umrzesz xD

@Top

Virtual

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
20 godzin temu, Medrzec_NoName napisał:

PangeaYt2.eu ponad 2k online a 6k w ciągu 24h

Mógłbyś chociaż przeczytać wątek - autor wykluczył ten serwer.

Co do tematu - obawiam się, że obecnie żaden serwer nie spełni wszystkich Twoich wymagań. Jeśli chodzi o naprawdę łatwe serwery, to możesz spróbować zagrać na xanthii lub baldurii - musisz się jednak liczyć z tym, że nie ma tam tysiąca graczy online (na baldurii połowa tego, na xanthii podobno około 700), ale są to stosunkowo nowe serwery. Marinera zdecydowanie nie polecam, co do wspomnianego wcześniej virtuala - mógłbyś spróbować również tam, aczkolwiek do mnie ten serwer nie trafia.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tez nie lubie takich serwerow jak Samia gdzie nie mozna nawet spokojnie zrobic pvp i miec jakies szanse bo ci ktos wyleci z szarfami petami i kostiumami z wywalonymi bonusami. Z tego co patrzalem to jedyny serwer ktory wymaga uwagi jest EliteMt2.net na ktorym nie ma tysiaca ulepszaczy, szarf alchemi itd tylko jest prostym serwerem. Jest godny uwagi aczkolwiek gra na nim malo osob ale dlatego wlasnie o nim pisze bo jak nikt by nie napisal to caly czas by bylo malo osob a wieze ze niedlugo  liczba osob sie tam zwiekszy. Dzieki i pozdrawiam

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...