Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global MU - 12 August - No WebShop,XShop - LiveGuard - Bug Fix - Season6 50x

globalmuonline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednak gownoserwer. Admin pomaga swoim kolegom, przez co ludzie przestali grac. Jak takie podejscie pojawia sie raz, to za kazdym razem serwer bedzie niewypalem. Shit, nie polecam.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no chyba rzeczywiście nie ma co nawet wbijać.

Teraz jakieś dziwne przekładanie startu. No cóż niektórzy myślą że jak walną Global w nazwie serwera to od razu będzie to global itp.

oj słabo słabo obecnie z serwerami chyba że mam pecha i nie mogę trafic na jakis konkret :)

Opublikowano
57 minut temu, Kika3111 napisał:

Miałem nadzieję, że serwer wystartuje przynajmniej z 100+ online, a ledwo co jest 20 postaci założonych. W dodatku top1 jedzie na na jakimś speed hacku :)

Co Ty, japo, po prostu mam agi sma :x

Opublikowano

Darujcie sobie ten serwer. Nic sie nie zmienilo nadal syf jest jaki byl. Dopiero co serwer wystartowal a ludzie juz uzywali speedhacki. Nawet admina na serwie nie bylo na otwarciu zeby sprawdzic czy gracze nie oszukuja. Tylko otworzyl i mial wyrabane. Po za tym jest z mało online. A Admin pomaga kolegom. Smiechu warte. Nie polecam.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...