Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Neshalie.pl [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może wpadnę sprawdzić co to w ogóle jest, ale w ISA na pewno nie załaduje. 

Mam nadzieję, że nie będzie jakichś mega dużych bugów i problemów po becie. 

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2 minuty temu, AchTenAndy :) napisał:

nie polecam bo nie skonczone pele w is nara

Przeczytaj pierw dokładnie zanim napiszesz, Peleryny się otrzymuje nieskończone na start.

Opublikowano
2 minuty temu, siemaelopro napisał:

Przeczytaj pierw dokładnie zanim napiszesz, Peleryny się otrzymuje nieskończone na start.

A sory żle napisałem chodziło mi o nie skonczone zmianki ze w is tylko takze nie polecam zegnam

Opublikowano

bardzo standardowy ten serwer, z nowości widzę wybór czcionek i metal 100%

takie trochę meh

nieskończona zmianka w is, więc rozumiem, że zmianki u handlary są za darmo? bo jak nie to to przypomina dodawanie yangów do is

już widzę sklepy na starcie z "nieskończonymi zmiankami", które działają jak 70% na hwanga z sakwy szczęścia kiedyś ^^

radziłbym usunąć kupowanie zmianek z bsa

tenor.gif

• R3public zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Neshalie.pl [Easy/Medium]
  • R3public zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
Opublikowano
Dnia 13.07.2017 o 20:38, siemaelopro napisał:

A zes mi powiedzial

Dnia 13.07.2017 o 20:14, KoYGeR napisał:

Marmury się stackuja ;) Skille robi się łatwo, bo easy, ale nie od razu na G, bo medium. Słyszałem od znajomych, że teraz na większości serwerów, gdzie jest napisane easy/medium po 50 lvl exp jest jak na medium/hard, a tutaj tak nie będzie, bo to nie hard, żeby max lvl 2 tyg.  wbijać ;) (zresztą sam nie wiem jak długo na hardach się max wbija)

To ci znajomi grac nie potrafia za bardzo widocznie :D 

Bo na wiekszosci serwerow gdzie jest Easy/Medium robi sie trudno od okolo 100lvl (dalej latwo ale trudniej)

Skoro skille sie robi az tak latwo to moze zawitam.

Ale dalej beka ze zmianek i to sie nie zmieni x D

Taka bethia miala peleryne w IS lepsza i patrz jaki hejt lecial 

A wy dajecie cos co jesz 15 razy wazniejsze (bo bez eq to chuja zrobisz ze tak powiem) do IS nieskonczone 

A gracz normalny to namiot pod Handlarka i za ojczyzne (i pewnie jeszcze drop Yang aby starczylo na zmianki)

Jak juz mowilem

Skille (juz mniej ale dalej) i zmianki.

Rozumiem za darmo sie serwerow nie stawia

Ale takie cos to skurwysynstwo

Pozdrawiam

Opublikowano
2 godziny temu, RAvOO napisał:

A zes mi powiedzial

To ci znajomi grac nie potrafia za bardzo widocznie :D 

Bo na wiekszosci serwerow gdzie jest Easy/Medium robi sie trudno od okolo 100lvl (dalej latwo ale trudniej)

Skoro skille sie robi az tak latwo to moze zawitam.

Ale dalej beka ze zmianek i to sie nie zmieni x D

Taka bethia miala peleryne w IS lepsza i patrz jaki hejt lecial 

A wy dajecie cos co jesz 15 razy wazniejsze (bo bez eq to chuja zrobisz ze tak powiem) do IS nieskonczone 

A gracz normalny to namiot pod Handlarka i za ojczyzne (i pewnie jeszcze drop Yang aby starczylo na zmianki)

Jak juz mowilem

Skille (juz mniej ale dalej) i zmianki.

Rozumiem za darmo sie serwerow nie stawia

Ale takie cos to skurwysynstwo

Pozdrawiam

W dalszym stopniu nie rozumiem "bólu dupy" o nieskończoną zmiankę w is, masz u handlarki 1000 Zmianek za 50kk, a 50kk zdobędziesz w 5-10 minut -.-.. A bony wchodzą z taką samą szansą, nieskończona zmianka nie jest pod zarobek, jest bardziej do "Oszczędzenia czasu" na dropienie yang kupowanie zmianek. Nie jest to zmianka która wbije Ci max bonusy w 2 minuty, działa tak samo jak zwykła tyle że jest nieskończona i oszczędzasz te 50kk na 1000 zmianek, i nie jest powiedziane że tylko w is, są jeszcze eventy.

Opublikowano
1 godzinę temu, siemaelopro napisał:

W dalszym stopniu nie rozumiem "bólu dupy" o nieskończoną zmiankę w is, masz u handlarki 1000 Zmianek za 50kk, a 50kk zdobędziesz w 5-10 minut -.-.. A bony wchodzą z taką samą szansą, nieskończona zmianka nie jest pod zarobek, jest bardziej do "Oszczędzenia czasu" na dropienie yang kupowanie zmianek. Nie jest to zmianka która wbije Ci max bonusy w 2 minuty, działa tak samo jak zwykła tyle że jest nieskończona i oszczędzasz te 50kk na 1000 zmianek, i nie jest powiedziane że tylko w is, są jeszcze eventy.

Nieskonczona zmianka = Exp/dungi i bonowanie

Skonczona = Bonwanie i drop hajsu i koczowanie pod handlarka

Tak w skrocie

Wcale nie wspomaga gry 

Opublikowano
4 minuty temu, RAvOO napisał:

Nieskonczona zmianka = Exp/dungi i bonowanie

Skonczona = Bonwanie i drop hajsu i koczowanie pod handlarka

Tak w skrocie

Wcale nie wspomaga gry 

wcale nie musisz tutaj grać , płaczesz nie miłosiernie o tą zmiankę , mi to nie przeszkadza kupić te 1000 zmianek i leciec na expowiska i zmieniać bony

będzie tutaj grała jakaś ogarnięta gildia + 16 ?

Opublikowano
10 minut temu, toxic0.0 napisał:

wcale nie musisz tutaj grać , płaczesz nie miłosiernie o tą zmiankę , mi to nie przeszkadza kupić te 1000 zmianek i leciec na expowiska i zmieniać bony

Będzie będzie, zapowiada się nie jedna ^_^

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Bardzo słabo zrobiliście, że dla 10 osob przeniesliscie start z 21.07 na 24.07 

Ale i tak zagram i kupie smy. Ale wkurwiliście ludzi tylko takim czymś

Opublikowano
Dnia 17.07.2017 o 18:18, toxic0.0 napisał:

Tobie nie przeszkadza, ale komuś może przeszkadzać. Mnie wkurza dodawania na siłę rzeczy elementarnych do IS'a. Już nie mogli dodać tej nieskończonej zmianki w grze? Nie, bo znaleźli łatwy sposób na zarobek na idiotach. Na początku gry każdy hajs się liczy a tutaj trzeba będzie go wydać na bonowanie. Z mojej perspektywy jeśli kasa leci wybitnie dobrze to jebał tę nieskończoną zmiankę pies, ale jeśli kasa będzie lecieć tragicznie to ja sobie odpuszczę. 

Opublikowano
24 minuty temu, AveRa napisał:

Tobie nie przeszkadza, ale komuś może przeszkadzać. Mnie wkurza dodawania na siłę rzeczy elementarnych do IS'a. Już nie mogli dodać tej nieskończonej zmianki w grze? Nie, bo znaleźli łatwy sposób na zarobek na idiotach. Na początku gry każdy hajs się liczy a tutaj trzeba będzie go wydać na bonowanie. Z mojej perspektywy jeśli kasa leci wybitnie dobrze to jebał tę nieskończoną zmiankę pies, ale jeśli kasa będzie lecieć tragicznie to ja sobie odpuszczę. 

Akurat yangi lecą wystarczająco dobrze, ponadto dość spore sumy można zdobyć z misji u npc :D

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Proszę o przeniesienie startu na jutro. Dziś 195 rocznica zniesienia niewolnictwa w Chile. Wiele osób może celebrować ten dzień co uniemożliwi im wyrównaną rywalizację.

Ps. Liczę, że administracja wykaże się obiektywizmem i sprawiedliwie spełni moją prośbę. Ten ważny dla wielu z nas dzień jest z pewnością poważniejszym powodem niż festiwal i poczułbym się skrzywdzony gdyby okazało się inaczej.

Opublikowano

Jak można przeczytać na facebooku

Cytat

Drodzy gracze,

Ze względu na znaczącą ilość dobiegających od Was wiadomości, postanowiliśmy przesunąć datę startu. Ostatecznie serwer wystartuje dnia 24.07.2017 o godzinie 19:00. Powodem, który jak najbardziej macie prawo znać, jest odbywający się zbieżnie z datą startu naszego serwera Sunrise Festiwal 2017. 
Wiele z Was prosiło Nas o rozważenie przełożenia daty startu. Tak więc.. życzymy miłej zabawy!

Ostatecznie spotkamy się 24.07.br.

Pamiętajcie, że apetyt rośnie w miarę jedzenia!

Miał być dzisiaj. Przypominam jednak, że dziś jest bardzo ważna rocznica którą wielu z nas chciałoby móc spędzić w innym miejscu niż siedząc przed monitorem. Byłoby to wysoce wyrafinowane i krzywdzące dla wszystkich tych którzy musieli czekać na start przez garstkę osób chcących pobawić się na jakiejś większej imprezie. Spójrzmy prawdzie w oczy. To jak przełożyć start bo w TV leci 2132 odcinek mody na sukces a następnie nie chcieć go przełożyć w dzień święta czy żałoby narodowej. To bardzo skrajne powody.

Opublikowano
9 minut temu, bamboleo1974 napisał:

Zamknij morde śmieciu ciebie nie pytam 

Tak pobieżnie przejrzałem sobie Twoje konto i widzę że jesteś takim typowym półgłówkiem. Prawie każdy komentarz to szczekanie, narzekanie i krytykowanie w bardzo rzeczowy sposób :1300_clap_tone1:

"górnik zabrze naszym życiem"

No po prostu widzę przed oczami jak wyglądasz i co sobą reprezentujesz :"D

Opublikowano
1 godzinę temu, atharion napisał:

Tak pobieżnie przejrzałem sobie Twoje konto i widzę że jesteś takim typowym półgłówkiem. Prawie każdy komentarz to szczekanie, narzekanie i krytykowanie w bardzo rzeczowy sposób :1300_clap_tone1:

"górnik zabrze naszym życiem"

No po prostu widzę przed oczami jak wyglądasz i co sobą reprezentujesz :"D

A ty mnie nie interesujesz bo mam cie szeroko w dupie 

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

Czy jest set do expa, jak wygląda drop trutki ? Można ją wymieniać za szkaty ripa? Czy za wbcie max lwl dla Top 3 są przewidywane nagrody? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...