Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 ciągle się wyłącza

Razley23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Mam mały problem polegający na tym, żę ilekroć włączę metka, zaloguję się do gry, wejdę na postać to po kilku, kilkunastu sekundach gra się poprostu wyłącza, bez żadnego komunikatu ani nic. 

Reinstalowałem grę, Usówałem Game Guarda ... nic nie pomaga.

Do tego przy każdym odpaleniu gry, antywirus pokazuje mi obecność trojanów (Przewaznie w plikach Game Guarda). Grę ściągałem z oryginalej strony Metina 2. Jakieś sugestie? rady ? Może ktoś ma jakieś łatki do pobrania ? Albo jakiegoś mirror Clienta ? (Tylko błagam co by nie było zawirusowane).

Dziekuję serdecznie i pozdrawiam !

Opublikowano

No widzisz.... tyle kombinowania a problem tkwi w tym ze jak jezdzisz na koniu appalosie (czy jakos tak) to automatycznie co jakis czas wyrzuca Cie z gry. Bug jakis taki.... ;)

Opublikowano

Cóż to mogła by być prawda gdyby nie pewna zależność.

otóż odkryłem, że przeważnie wywala mnie z gry, gdy na mapie jest dużo ludzi (Np. handlowe Ch) , gdy przechodzę przez teleport, a czasem nawet gdy awansuję na wyższy poziom. Tak jakby przesyłane dane się wysypywały czy coś ... 
Ale faktycznie, na koniu mnie wywalało bardzo dużo, jednak to chyba nie to bo na przykład gdy postawię sklep, to po kilku minutach tez mnie czasem wywali ... a to dość frustrujące :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...