Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Yasuo

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej, champion easy to play, hard to master :) Przynajmniej taka jest moja opinia.

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Fajna postać, ale często banowana. Będziesz narażony na falę hejtów itp itd ale pomijając to to w sumie spoko.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Szczerze jak wyżej napisali będzie strasznie banowany (90% jest banowany ;/) ale postać easy carry ;3 znajdź inną postać do mainowania bo z nią nie pograsz rankingowych gier.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Zależy na jakim elo grasz. Na wyższym to useless postać jak nie wymasterujesz. A jeśli chodzi o to jak często jest banowany to zauważyłem, że od czasu wprowadzenia systemu 10 banów na poziomie p1/d5 jest blokowany dosyć rzadko.

Opublikowano

Takie stereotypy, że YASUO to noob champ Mnie na przykład bawią.

Co drugi typo tym YASUO nic nie robi w meczach bo jest słaby.

Postać jak każda inna do ogarnięcia, a jak już ogarniesz to robisz znaczną różnicę.

Do mainowania w sam raz, ale jak grasz rankedziki to graj duo i najlepiej żeby ktoś Ci w drużynie podbijał np. Malphite

77512f97859e.jpg

• Creative zmienił(a) tytuł na [Champ] Yasuo
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przygotuj się na komentarze typu " fu***ng raksuo,   uinstall LoL " itp grając tą postacią ;)   I staraj się nie robić legendarnego 0/7  bo wtedy to już masz reporty od całego teamu :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz na serio go ogarniać, ale efekt jest świetny.

Pamiętaj tylko że Yasuo jest najsilniejszy w early i lategame, więc spróbuj wykorzystać swoją przewagę w early i zdobyć kilka killi żeby ten lategame przyszedł ci szybciej. Potem to izi kery. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...