Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zxc

Dropsik98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 godzin temu, Sheila^^ napisał:

Ludzie to tylko nudna gra, w której nic się nie zmienia, a każdy serwer jest praktycznie taki sam z różnicą szaty graficznej, jak w to można jeszcze grać, a tym bardziej ładować w to kasę?

Twoje życie jest takie samo jak 6 miliardów innych ludzi więc dlaczego żyjesz?

Opublikowano

Nazwa rzeczywiście odpycha

@offtopic 

aż mam dziwne skojarzenia

ino w ?

Opublikowano
2 godziny temu, Vaxu napisał:

Nazwa rzeczywiście odpycha

@offtopic 

aż mam dziwne skojarzenia

ino w ?

ino dobre w pokazaniu niczego xD 

Opublikowano
16 godzin temu, Adonis6Xp napisał:

InoMt2 = Tylko Metin2 ( aż tak ciężko pomyśleć ) no ino głodnemu chleb na myśli ....

haha brawo :)

Opublikowano
18 godzin temu, Dropsik98 napisał:

haha brawo :)

Nie którym się ciężko w życiu myśli i w grach/forum , zapraszam na bete można zdobyć Sm za pomoc

Opublikowano

Moim zdaniem nie liczy się wygląd serwera i bajery na nim tylko administracja. Bo co z serwera jak nie ma administracji. Na serwerze zawitam bo warto :). Powodzenia

Opublikowano
9 godzin temu, Sibelis-JLB napisał:

Moim zdaniem nie liczy się wygląd serwera i bajery na nim tylko administracja. Bo co z serwera jak nie ma administracji. Na serwerze zawitam bo warto :). Powodzenia

Powiem ci tak jestem na tym serwerze COMMUNITY MANAGER   i dopilnuje by każdy gracz czół sie wyjątkowo , by każdy kto będzie potrzebował pomocy dostanie ją .

Opublikowano

up@ kisne xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no tak, do końca sierpnia i później do szkoły.. :) Wiec we wakacje to support moze będzie jako tako funkcjonował ;v

nie polecam syfu.. 

Opublikowano
Dnia 20.07.2017 o 08:46, Adonis6Xp napisał:

Powiem ci tak jestem na tym serwerze COMMUNITY MANAGER   i dopilnuje by każdy gracz czół sie wyjątkowo , by każdy kto będzie potrzebował pomocy dostanie ją .

xD

Nie czóje się wyjątkowo, zrup coś z tym :(

Opublikowano
2 minuty temu, Lajk™ napisał:

xD

Nie czóje się wyjątkowo, zrup coś z tym :(

Lajk nic do Ciebie nie mam ale chwilowo Twój serwer lepszy nie jest, jak nie gorszy :).  Rozumiem masz serwer walczysz o ludzi, ale pisanie w czyiś zapowiedziach... ble ble złe złe  nie pomoże wam :). Dziwne masz podejście. Ja życzę im powodzenia.

Opublikowano
1 godzinę temu, Sibelis-JLB napisał:

Lajk nic do Ciebie nie mam ale chwilowo Twój serwer lepszy nie jest, jak nie gorszy :).  Rozumiem masz serwer walczysz o ludzi, ale pisanie w czyiś zapowiedziach... ble ble złe złe  nie pomoże wam :). Dziwne masz podejście. Ja życzę im powodzenia.

Nie mogłem się powstrzymać od komentarza poprostu, a to że Cortium mógł być gorszy to zdaje sobie z tego sprawę :p 

Opublikowano
Dnia 20.07.2017 o 08:46, Adonis6Xp napisał:

Jeżeli osoba, która pluje wam jadem bo nie chciałeś jej czegoś dać jest tu na jakimś stanowisku, to stanowczo odradzam.

Opublikowano

Like , daruj sobie te dziecinne zaczepki to na mnie nie robi wrażenia tylko się ośmieszasz  , jak chcesz nadal robić spiny i żyć na poziomie gimbazy to nie tu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...