Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zxc

Dropsik98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy ma prawo do swojej opinii więc szanuje i nie będę się wdawał w dyskusje. Gdyby ktoś miał pytania co do projektu to proszę :)

Opublikowano

A inomt2 to nie był przypadkiem serwer tego gostka co lata po MPC z innymi zapowiedziami spod nicku Inomt2 Team? :s

Opublikowano

Pachnie mi tutaj Cannzasem czyżby cannas napędzał karuzele z gównem kolejny raz ? . No mi się wydaję że tutaj Pan Cannzas znowu ją napędza czekam na start tego syfu 

Opublikowano
1 godzinę temu, Makumba111 napisał:

Pachnie mi tutaj Cannzasem czyżby cannas napędzał karuzele z gównem kolejny raz ? . No mi się wydaję że tutaj Pan Cannzas znowu ją napędza czekam na start tego syfu 

-_- 

Zapraszam na priv mozemy porozmawiać ts, skype i tak dalej... Ale proszę Cię nie oceniaj mnie i nie nazywaj mnie kimś kim nie jestem :)

Opublikowano

Osobiście nie wydaje mi się że to Cannzas.

Co do samego projektu. Można oceniać po prezentacji ale dopiero po starcie opinia ma większe znaczenie. ;) 

837341413742376668518.png

Opublikowano
15 godzin temu, Ironia. napisał:

A inomt2 to nie był przypadkiem serwer tego gostka co lata po MPC z innymi zapowiedziami spod nicku Inomt2 Team? :s

Tylko ja z teamu mam konto na mpcforum więc raczej nie :)

Opublikowano
14 minut temu, Adonis6Xp napisał:

Serwer miazga się zapowiada .

Drop itemów do expa 75 z ripa standardowo ?

Tak, ale dt zostalo skrócone a przepustki na dt można zdobyć z wodza orków :)

Opublikowano
9 godzin temu, Jacob S napisał:

Systemy z neta

Prezentacja uboga

Ehh

Co z teogo że systemy z neta 99% serwerów z neta ma i jakoś niektóre prosperuja nie liczy się to że jest coś z neta liczy się ze jest to odbugowane i działa a nwet jak by było od koreańczyków a by działało to i tak props

Opublikowano
16 godzin temu, Adonis6Xp napisał:

Serwer miazga się zapowiada .

Drop itemów do expa 75 z ripa standardowo ?

Co tu jest "miazgą"? :O 

Opublikowano
3 godziny temu, xMox napisał:

Co tu jest "miazgą"? :O 

Likan i wkońcu możliwa opcja że pierwszy odbugowany serwert , serwer Kr.... był i jest zbugowany

Opublikowano
1 godzinę temu, Adonis6Xp napisał:

Likan i wkońcu możliwa opcja że pierwszy odbugowany serwert , serwer Kr.... był i jest zbugowany

Liżecie sobie odbyt? 

Bo widzę, że więcej się wypowiadasz tutaj niż ten co założył temat. 

Zdania nie zmienie, nie ma prawa bytu.

Opublikowano
Dnia 12.07.2017 o 11:59, Dropsik98 napisał:

Tylko ja z teamu mam konto na mpcforum więc raczej nie :)

No raczej nie tylko ty, bo chciałem ci przypomnieć że pierwsza część którą wypuściłeś to nie wiem z jakiego względu ona została otwarta ale domyśleć się mogę że pewne po to, żeby ze mnie hajs ściągnąć. Nie wnikam w szczegóły i jeżeli to ma być taki sam projekt jak wcześniej to nie polecam !

Opublikowano
5 godzin temu, Adonis6Xp napisał:

Jest dużo lepszych serwerów z odbugowanym Likanem :_) 

Opublikowano
9 godzin temu, xMox napisał:

Jest dużo lepszych serwerów z odbugowanym Likanem :_) 

No wątpie, a co dopiero jak możesz porównywać skoro nawet nie widziałeś jak działa u nas?

Opublikowano
Dnia 13.07.2017 o 11:47, Jacob S napisał:

Liżecie sobie odbyt? 

Bo widzę, że więcej się wypowiadasz tutaj niż ten co założył temat. 

Zdania nie zmienie, nie ma prawa bytu.

daje dupy tam gdzie go chcą xD 

Opublikowano

Ludzie to tylko nudna gra, w której nic się nie zmienia, a każdy serwer jest praktycznie taki sam z różnicą szaty graficznej, jak w to można jeszcze grać, a tym bardziej ładować w to kasę?

Opublikowano
16 godzin temu, Sheila^^ napisał:

Ludzie to tylko nudna gra, w której nic się nie zmienia, a każdy serwer jest praktycznie taki sam z różnicą szaty graficznej, jak w to można jeszcze grać, a tym bardziej ładować w to kasę?

widac można :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...