Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W Co Mam Grac

qqqqwe

Gry  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jaka gre radzicie mi zebym gra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze napisz swoje Wymagania komputerowe, A tak to polaz po Necie, A najlepsza gra z jakich podales to (moim zdaniem) war rock lecz nie polecam bo za Lepsze bronie trzeba juz zaplacic...

Druga sprawa Metin2 wciągnie cię na długo :) polecam acz kolwiek mozesz Nie polubic tej gry

Opublikowano

graj w warrocka, trzeba płacić za lepsze bronie ale nie koniecznie i jak się ma dobrego kompa to i z K2 czy kupionym w Itemshopie M4 się koxi ostro a po dwa można wypełniać reklamy, troche ci to zajmie ale ja w około 1 tydz 2,800g1 nazbierałem( i troche kupiłem za paysafecard_... mam juz 1,7 + 2 bronie na 2 miechy gold

fs.png

Opublikowano

Metin2 słaba grafa i fabuła

tibia słaba grafika 2d wolo idzie wbić lvl i td bez pacc to ta gra to guwno a pac 90zl chyba.

sampa spoko gierka grałem w to

Ale bardzo polecam Parabellum gra fajna gram w to 7 dni małe wymagania sprzetowe ale daje kopa jak by co to w sygnaturce pod spodem mam link informacje wejdzi w niego

Ale po necie łaź człowieku od czasu do czasu bo jak by s grał w tibie to ci by podskoczyła adrenalina byś tylko klnoł tam są niewychowane dzeci grałem w to 30 minut i stwierdziłem żę spale kompa bo tylko klna grorzą i pyskuja a 1 kiedyś walnoł matke krzesłem bo mu wyłączyła gre a grał w tibie skonczysz jak ten debil co grał w to 24/7

A metin2 grałem spoko ale lepszy last chaos np masz to wybrania pare zwierząt zwierzaki masz od 1 lvl jak dropnie np pan flet albo jajo smocze na smoku latasz i pomaga mobki zabiać np ogniem

a koń też zabija kopem śmierci polecam

FPS:

Combat Arms

Ale lepsze Parabellum

RPG i MMORPG:

Last Chaos Fajna gra durzo polaków miła atmosfera durzo qestów fajnie fabuła rozbudowana

Oraz Cabal Online tyle że podobno jurz nieda się grać z 1 powodu bo ip usa czeba mieć nie da się reja

Zapomniałem o warrock.Powiem tyle grałem 4 lata temu kiedy jeszcze niebyło tyle hackerów spoko grafa no nawet tryby do tej chwili widziałem 2 takie tryby bardzo fajnie rozbudowane.Ale ten czas się skonczył,ta gra zeszła na psy tylko debil kupi tam premium i zagra bez hacków i zjebie kd w ciągu 30 minut

(*) Zastąpie gwiazdkami

Metin2 ** 2 Bez obrazy ale zeszło w duł jak kamień z góry (Nie oceniam po debilach jacy tam grają 1 zasada nie oceniaj w to co niegrałeś muwie o grafice o fabule i rozbudowaniu skili dlamnie zrobanie i systemie pvp które jest tak pojebane że żal ^^

Tibia* 1 a nawet 0

Samp****** 6

Warrock*** 3

Chodzenie po necie zalerzy na co na youtube spoko maxior spoko nk spoko fotka spoko **** 4

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

warrock prowadzi ;d polecam Ci Warrock

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

nie chce mi sie jakosc nabije G1 i punkty na playspanie xD ale jeszcze mogl bym grac w warrocka i ostatnio ogralem xD ale mi blad wyskoczyl i sie odechcialo

Link z tym bledem :http://www.mpcforum.pl/topic/162012-blad/page__p__1070977entry1070977

RMCF

Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Nie graj W METIIIIIIIIIIIIIIIIINA!

To ZŁOOOoooooo!

Łaź po necie i znajdź dobrą gre dla ciebie.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Tibia - Czy ja wieem. Sam nigdy nie mogę się wypowiedzieć na temat tej gry.

Metin2 - Omg..

Warrock - Polecam bardzo :>

Samp - Mi się szybko znudziło, nie wiem jak Ci.

Oddaję głos na Warrock.

Opublikowano

Polecam Ci Samp :) Świetne mody są :) A zwłaszcza h-rp :)

Rozwijaj swoją postać - zyskaj mnóstwo gotówki i zostań

sławnym biznesemenem lub politykiem, bądź wdaj się

w rozwinięty świat przestępczy miasta Los Santos i

zdobywaj coraz większe wpływy!

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Opublikowano

Ja radziłam bym ci zagrać w Metin2, ponieważ możesz znaleźć przyjaciół, których dotychczas nie miałeś szansy poznać. Rozmowy z nimi na Ventrillo ;). Wszystko prowadzi do niezłej zabawy ;)

1247763594_TrueBloodSeason2.jpg As your Master, I command you!

Opublikowano

zamiast w war rocka graj w csa a ak to metin :)

mi cs nie działa bo ostawilem na najwyzsza rozdzielczosc niechcacy i nawet po od instalowaniu dalej mi nie działało

RMCF

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...