Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak otworzyc 2 nostale Vendetta?

ilove333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie grałem na NT Vendetta ale podejrzewam, że wystarczy zainstalować sandbox'a i uruchomić jednego klienta normalnie a drugiego w piaskownicy i będzie śmigać ^^ 

Opublikowano
16 minut temu, BauuteK napisał:

nie grałem na NT Vendetta ale podejrzewam, że wystarczy zainstalować sandbox'a i uruchomić jednego klienta normalnie a drugiego w piaskownicy i będzie śmigać ^^ 

nope , sprawdzałem i nie działa. Jakoś inaczej działa client

Opublikowano
7 godzin temu, Creator of Heaven napisał:

@wapekJak otworzyć drugie Nostale poprzez ten program?

dołączam się do pytania

x

Opublikowano

@ilove333

@Creator of Heaven

Pobierzcie program process explorer później jak macie włączony nt vendetta to otwierać ten program jako administrator.Następnie wchodzicie w Find -> Find handle or dll i wpisujecie entwell.Klikacie w ten process i zaznacza się on na dole.Wtedy prawym na podświetloną linię klikacie i close handle,odpalacie nt od nowa i macie już kolejne okno i tak ile chcecie możecie robić :P.Mam nadzieję,że wam się uda i pomogłem jak coś to pytajcie.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

^up musisz uruchomic ten program jako administrator inaczej nic Ci sie nie pokaze ;>

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...