Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pick'em PGL

SpeedFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kieruje pytanie do osób, które śledziły ostatnio scenę esportową cs'a i +/- orientują się w jakiej dyspozycji są poszczególne teamy. Głównie zależy mi na tych 9 typach w systemie szwajcarskim, a dalsze typowanie to sobie sam ułożę po obejrzeniu kilku meczyków. Za Atlante zdobyłem srebro ze względu na zaskakującą jak dla mnie porażkę Na'Vi, którym życzyłem zwycięstwa, a ostatecznie odpali na starcie playoff z końcowymi zwycięzcami Astralis i straciłem aż 29pkt, ale i tak zdobyłem srebro dzięki pozostałym typom playoff i zaliczce z "fazy grupowej" ;D Nie ukrywam, że z chęcią przygarnąłbym taką złotą odznakę z Krk.

Opublikowano

Ostatnio bardzo dobrze graja:

-C9

-Penta

-Faze

-Sk

-Astralis.

I tak można obstawić. A drużyna która będzie miała 3-0 wydaje mi się że będzie to Faze Clan. A drużyna która będzie miała 0-3 będzie to Flipside 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

C9, FaZe, SK i Astralis to na pewno teamy które zaskoczą. Aczkolwiek myślę, że C9 wygra cały turniej, ostatnio grają naprawdę dobrze i myślę, że mają szansę :) Co do przegranych teamów to nie mam żadnego faworyta, CS jest zawsze grą nieprzewidywalną. 

Budowniczy
Opublikowano

Cena tych zwykłych naklejek pewnie pójdzie w dół. Zobacz jak wyglądają ceny naklejek z poprzedniego majora i sobie porównaj.

Co do picków:

3:0 Astralis 0:3 Vega ; reszta: VP (patriotycznie ;v), SK, NaVi, FaZe, G2, North, Fnatic (czuję w kościach że jakoś dadzą radę ;d) 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Dopiszę swoje typy:

3-0Astralis; 0-3 Vega Squadron

7, które przejdą - FaZe Clan, G2, SK, Cloud9, Natus Vincere, Fnatic, Virtus.pro.

Opublikowano

Astralis z grupy nie wyjdzie, a wy typujecie ich do 3-0 xD.

3-0 NaVi/C9/FaZe

0-3 Vega.Squadron/Penta - raczej Penta, bo nawet Pasha mówił, że VG to najwyższa półka aima. może jeszcze F3 0-3

Awansująca 8- VP, C9, G2, SK, Astralis, FaZe, Fnatic, NaVi

Opublikowano

3-0 SK

0-3 Vega Squadron

reszta VP Astralis North Fnatic NaVi Gambit FaZe G2

@Nael C9 wygra majora? chlopie oni od cologne 2014 z grupy wyjsc nie moga xD

Budowniczy
Opublikowano
Dnia 15.07.2017 o 17:48, Ememenss napisał:

Astralis z grupy nie wyjdzie, a wy typujecie ich do 3-0 xD.

3-0 NaVi/C9/FaZe

0-3 Vega.Squadron/Penta - raczej Penta, bo nawet Pasha mówił, że VG to najwyższa półka aima. może jeszcze F3 0-3

Awansująca 8- VP, C9, G2, SK, Astralis, FaZe, Fnatic, NaVi

@Ememenss

z tymi pikami 3:0 to dojebałeś ładnie xD

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...