Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra klawiatura mechaniczna do 300 zł.

HSVenom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym zakupić nową klawiaturkę, bo membrana za 50 zł mnie już męczy. Nie chcę jednak przeznaczać miliona monet na pierwszego mechanika, bo być może membrana bardziej mi odpowiada, nie wiem. Dlatego chciałbym kupić dobrego mechanika do 300 zł. Jakie macie propozycje? Myślałem nad Sharkoon Skiller Mech SGK1. Zastanawiałem się też nad wyborem MODECOM Volcano Gamer, bo ma czerwone podświetlenie, a ja bazuję głównie na czerwonym w moim secie (Mysz, headset, podkładka z HyperX). Która będzie lepsza? Możecie też pomóc w wyborze switchy, bo słyszałem, że Red to tylko do gier, Blue tylko do pisania, a Brown do obu, a ja dość często i gram i piszę. Brown będzie najlepszym wyborem? Z góry dzięki za odpowiedź.

BTW!

Zauważyłem, że bardzo dużo osób (w sumie to wszyscy) grają tak, że klawiaturę mają na tym samym poziomie co mysz. Czy jeśli ja mam klawiaturę na takiej wysuwanej półce pod biurkiem, to przez to mam jakiś słabszy movement w grach czy coś? Klawiatura powinna być tam gdzie mysz czy to nie ma znaczenia? Załącznik wyjaśnia jakby ktoś nie zrozumiał

Bez tytułu.png

Opublikowano

Wlasciwie to sam nie wiem co mam Ci napisac, bo przelaczniki to musisz sam dobrac, moze i bez kliku ale wydaje mi sie ze najbardziej popularne (pasuja wiekszosci ludzi) to redy, co do wyboru klawiatury najwazniejsze jest, aby przelaczniki Ci pasowaly reszta to drugi plan (no i ty chcesz czerwone ledy, to zwracaj tez uwage). 

Co do tego biureczka, ja bym tak nie mogl grac, najpierw to bylo tak ze na tej szufladce mialem mysz i klawiature, potem sama klawiature, az wywalilem ja calkiem i wszystko jest wyzej na tym samym poziomie. 

Poza tym jesli wybierasz niska polke to zamawialbym raczej cos z aliexpress, poczekasz dwa tygodnie na paczke, ale zaplacisz 2x mniej za to samo. Pewnie znajdziesz takiego samego np modecoma (tracer itp doklejaja swoje logo tak na prawde i sprzedaja drozej typowo chinskie produkty) tylko bez napisu modecom :v 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...