Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mody i pluginy : potrzebuje czegoś do blokowania craftingów i dodawania własnych

Halk6000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- nie wiem czy istnieje już taki skrypt albo plugin ale bym potrzebował tego na serwerze

- potrzebuje też jakieś łatki do modyfikacji Archimedes-Ships-Mod-1.7.10 konkretniej by można było tworzyć strzelające armaty w trakcie aktywnego statku

jakby ktoś pomógł by mi z tymi 2 rzeczami daje like .  

ogólnie jakby ktoś prosił to mogę rzucić listą modyfikacji i pluginów na serwie

te najważniejsze dla programisty wildscript ,scriptquery,sk quary

dodam że znam się na czytaniu kodu ale sam takiego nie napiszę liczył bym na pomoc

Archimedes-Ships-Mod-1.7.10.jar

Opublikowano

Ja bym spróbował napisać do gościa który pisze forka tego pluginu. Całe szczęście zostawił branch 1.7 i nawet coś w nim poprawiał. https://github.com/elytra/DavincisVessels

Tutaj nie znajdziesz nikogo kto to zrobi, na pewno nie dobrze i nie za darmo.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano
12 godzin temu, MarcinWieczorek napisał:

Ja bym spróbował napisać do gościa który pisze forka tego pluginu. Całe szczęście zostawił branch 1.7 i nawet coś w nim poprawiał. https://github.com/elytra/DavincisVessels

Tutaj nie znajdziesz nikogo kto to zrobi, na pewno nie dobrze i nie za darmo.

dzięki tylko wiesz nie wiem jak to wstawić tam pisze forge jakieś stare bardzo wersje 1:360 /1.403 jak ja mam dużo nowszą 1.7.10 1.614 to nie wiem a i sprecyzuje potrafię zrozumieć kod czyli przeczytać i ewentualnie coś z niego wynieść i o czym on jest, ale jak chodzi o grzebanie i wklejanie go gdzieś to nie wiem gdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...