Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwani Budowniczy/Ekipa RPG 1.8 Gra o Tron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nazwa i opis projektu/serwera: RPG "Gra o Tron". Tryb rozgrywki ciągły, nieturowy. Rozgrywka skupiająca motywy i frakcje, oparte na fabule książki, serialu oraz gier, wnosząca własne elementy, których pomysłodawcami są twórcy serwera. 
  •  
  • Oczekuję: Profesjonalnego podejścia do sprawy, łatwości zawierania nowych kontaktów, czasu przeznaczonego na wykonanie projektu, maksymalnego zaangażowania, wzajemnego szacunku, i świadomości że to Ja jestem zleceniodawcą, i to Ja dyktuje warunki. Oczekuje ogólnego zaznajomienia się z sagą, z mapami dostępnymi w internecie, gdyż budynki zbudowane na mapie, mają zostać odwzorowane w oparciu o sagę Gry o Tron.
  •  
  • Oferuję: Udostępniam własny serwer, przeznaczony do stworzenia zleconej przeze mnie mapy, wgrywam oczekiwane pluginy niezbędne do wykonania projektu. Oferuje wcześniej ustalone indywidualnie wynagrodzenie, za ilość wykonanej pracy i wkład w nią. 
  •  
  • O mnie: Mateusz, lat 16. Serwer tworzę we współpracy, ze świeżo rozwijającą się siecią serwerów Minecraft.
  •  
  • Kontakt:
  • GG: 51097210
  • TS3: proszę pisać na privie

Od każdego zainteresowanego oczekuje wcześniejszej rozmowy zapoznawczej na jednym z komunikatorów.

Miłego dnia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...