Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Mistrzem Gry, Testowym Mistrzem Gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

29nbek2.png

Jeśli spełniasz następujące warunki:

Jesteś pełnoletni(a).  

Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu.  

Potrafisz zachować dystans emocjonalny, systematyczność, sumienność i cierpliwość.  

Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie).  

Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem. 

Potrafisz współpracować z ludźmi. 

11vry4j.png

Zacznę od tego że nazywam się Mikołaj.

Mieszkam w województwie śląskim, docelowo Bielsko-Biała.

Mam 21 lat w tym roku. Od około 16 lat jestem tancerzem, wiążę z tym całą moją przyszłość.

Aktualnie robię małe studium instruktorskie by móc pracować i utrzymywać się z tego co robię od zawsze.

W Metin2 gram od 2009 roku, spędziłem w tej grze najlepsze chwile mojego życia.

Można powiedzieć, że jestem wyjadaczem Metinowym.
Chcąc zostać Testowym Mistrzem Gry [TGM] na kilku forach o tematyce Metin2, zazwyczaj rekrutacje były ustawione, bądź zależało to od znajomości.
Na jednym z serwerów składając podanie na TGM, zostałem przyjęty na stanowiska TUT'ora, nie planując tego
przyjąłem ofertę. Nie zostałem z tej funkcji zwolniony, lecz sam odszedłem.
Ponieważ kontakt z administracją był znikomy, a na stanowisku zostałem sam i byłem tanią siłą roboczą.
Od momentu gdy na forach zacząłem angażować się w ich życie chciałem spróbować moderowania.

Lecz, nie do końca jest to mój konik.
Aktualnie granie na serwerze jako zwykły gracz mnie nie interesuje, ponieważ swoje się już przegrało.

Chciałbym poświęcić mój trud i zdobyte doświadczenie przekazując go graczom oraz być dla nich w jakimś stopniu mentorem.

qp1op0.png

Chciałbym dla użytkowników tego forum jak i gry.
Bardzo nie lubię bałaganu, więc chciałbym zapanować by był zawsze ład i porządek.
Nie chcę gwiazdorzyć, składać obietnic, a tym bardziej zapeszać.
Lecz zawsze w 100% angażuje się w to co robię.

Uważam, że jestem ambitny, pracowity, konsekwentny oraz dążę do wyznaczonych przez siebie celów.

Potrafię pracować w grupie, jestem osobą którą jest ciężko wyprowadzić z równowagi czy sprowokować do kłótni.

Staram się być zawsze profesjonalny, a pomoc graczom stawiać na pierwszym miejscu.

Moje doświadczenie w moderowaniu jest na poziomie dobrym / bardzo dobrym. Zawsze znajdzie się ktoś, kto zakwestionuje moje doświadczenie, zdolności jak i ambicje.
Pracowałem jako Mistrz Gry na kilku serwerach kilka lat wstecz lecz niekoniecznie było to na profesjonalnym poziomie ze strony reszty Administracji.
Regulamin jak i obowiązki, oczywiście znam. 
Ale jeśli chodzi o samą grę, to znam ją bardzo dobrze. Spędziłem w niej trochę godzin.
Były wzloty, upadki i przerwy, lecz zawsze wracałem.
Może nie tyle, że z przyzwyczajenia lecz z sentymentu.
Jako Mistrz gry oczywiście będę starał się pomóc jak na najwyższym poziomie.

Posiadam bardzo dużo czasu. Dlatego uważam się poważnym kandydatem.

2hhhd90.png

Na koniec chciałbym zaprosić do współpracy.

Dodam również, że wezmę udział w każdym zaproponowanym mi projekcie.

Postaram się być zawsze i wszędzie dla was.

Liczę na pozytywny odbiór mojego podania, oraz czekam na wiadomości zwrotne.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i mam nadzieję, że do zobaczenia.

Miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...