Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor i technik poszukiwany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuje dwóch osób do serwera minecraft.

Opis serwera: survival, 1.11.2, technicznie jest zrobiony w 90%.

Serwer jest zrobiony na "nie autorskich" pluginach, uważam je za bezpieczniejsze, gdyż niektóre pluginy są testowane nawet przez parę milionów ludzi, takie rozwiązanie zaoszczędza cenny czas i pieniądze.

TECHNIK

Wymagania:

- Obsługa pluginów

- Eliminowanie ewentualnych bugów

Oferuje:

% z serwera

Rangę administracyjną na serwerze i TS3

SPONSOR

Wymagania:

- Zakupienie maszyny dla serwera

- wykupienie domeny

- przeznaczenie środków na reklamę serwera

Oferuję:

Tu się można dogadać co do %'ów z serwera :)

Rangę moderacyjną na TS3 i serwerze

Kontakt: Proszę na PW napisać najlepiej swoje GG :)

.

Opublikowano

Technik i sponsor ogarniają wszystko, a ty siedzisz i patrzysz, bierzesz caly hajs i dajesz im tam jakiś %?

JAVA <3

Opublikowano
4 godziny temu, Entify napisał:

Technik i sponsor ogarniają wszystko, a ty siedzisz i patrzysz, bierzesz caly hajs i dajesz im tam jakiś %?

@Entify

A gdzie napisałem że siedzę i patrzę tylko? Do tej pory sam zrobiłem 90% serwera, lecz potrzebuje technika do pomocy :)

Oferta nadal aktualna!

.

Opublikowano
4 minuty temu, Character napisał:

@Entify

A gdzie napisałem że siedzę i patrzę tylko? Do tej pory sam zrobiłem 90% serwera, lecz potrzebuje technika do pomocy :)

Oferta nadal aktualna!

90% serwera to nie wgranie podstawowych pluginów typu essentials, i niech technik sie dalej bawi w permisje/konfiguracje plików.

JAVA <3

Opublikowano
Przed chwilą, Entify napisał:

90% serwera to nie wgranie podstawowych pluginów typu essentials, i niech technik sie dalej bawi w permisje/konfiguracje plików.

@Entifynie rozumiem zbytnio twojego problemu, piszesz mi pod tematem że szukam murzynów którzy odwalą za mnie całą robotę, przykro mi ale tak NIE JEST, i NIE BĘDZIE...

- Zrobienie sklepu

- Wykonanie prezentacji graficznej

- Wykonanie filmu promującego serwer

- Znalezienie YouTuberów

- Pilnowanie serwera

- Pomoc graczom

I mógłbym wiele innych robót wymieniać które będę robił, i uważasz że to siedzenie na dupie?

Co do obecnego stanu serwera, nie wgrałem tylko pluginów, lecz je skonfigurowałem, nie mówię ze wszystkie bo ja technikiem nie jestem, lecz naprawdę, jeżeli wymienione czynności które muszę zrobić to dla ciebie nic nie robienie, to ja nie wiem... Spędziłem nie jedną noc by być bliżej 100% ukończenia technicznie serwera...

.

Opublikowano

Bez wkładu nie osiągniesz sukcesu :) Sponsor ma kupić dosłownie wszystko za ciebie? Chyba cię coś "boli" :)

Domena kosztuje 19 zł i szkoda ci tak wielkiego majątku? :/

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

@Aides

Interesuj się swoim serwerem, i swoją dupą.... Typowy polaczek cebulaczek, skoro masz problem do moich działań, to nie wiem po co tu zaglądasz, atencji szukasz?

Co do tego że mnie wszystko "boli", nie, nic mnie nie boli, moje warunki co do sponsora są takie żeby kupił to co wymieniłem i zdania nie zmienię.

.

Opublikowano
1 godzinę temu, Character napisał:

@Aides

Interesuj się swoim serwerem, i swoją dupą.... Typowy polaczek cebulaczek, skoro masz problem do moich działań, to nie wiem po co tu zaglądasz, atencji szukasz?

Co do tego że mnie wszystko "boli", nie, nic mnie nie boli, moje warunki co do sponsora są takie żeby kupił to co wymieniłem i zdania nie zmienię.

Moim serwerem się nie przejmuj :) Jak napisałem wyżej bez wkładu nic nie osiągniesz. Szukasz naiwnego "biznesmena" który zafunduje ci dosłownie wszystko nawet maszyne to są przecież jaja.

Tylko tym moge to ocenić:

jaja.jpg

Tutaj ciebie można nazwać polską cebulą :D

Poza tym jaką dajesz gwarancje sponsorowi, że hajs mu się zwróci? Lub nie zostanie oszukany przez jakieś randoma z mpcforum :O

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano
23 godziny temu, Aides napisał:

Moim serwerem się nie przejmuj :) Jak napisałem wyżej bez wkładu nic nie osiągniesz. Szukasz naiwnego "biznesmena" który zafunduje ci dosłownie wszystko nawet maszyne to są przecież jaja.

jaja.jpg

Poza tym jaką dajesz gwarancje sponsorowi, że hajs mu się zwróci? Lub nie zostanie oszukany przez jakieś randoma z mpcforum :O

To moja ostatnia odpowiedź na twoje smuty i problemy życiowe.. ekhem "żegnam" :)

OFERTA NADAL AKTUALNA ;)

.

Opublikowano
Dnia 13.07.2017 o 00:12, Aides napisał:

jaja.jpg

Przemówiła cebula która rejestruje domene na nazwie za 0 zł i siedzi na hostingu za 20 zł. 

Jak poszukujesz sponsora to pisz pw.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Sponsor i technik poszukiwany
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...