Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElevateCore.eu | Publiczny Serwer TeamSpeak 3

Elevate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1LXBcjI.png

UgteqIG.png&key=55e1a848a78651f67ca3cad4

Fu8ins9.png

UgteqIG.png

ieAjPXc.png

LVy1o5N.png

Jeżeli domena Wam nie działa, łączycie się przez pierwszy dzień IP numerycznym: 178.33.44.211 :)

START SERWERA NASTĄPI 3 LIPCA O GODZINIE 16:00

Kilka faktów dla ciekawskich.

~ Nasz serwer jest postawiony na maszynie dedykowanej, w którą zaopatrzyła nas firma OVH.

~ Na naszym serwerze znajdziecie licencję NPL 512.

~ U nas dostaniecie boty muzyczne dla Waszej gildii kompletnie za darmo!

~ Projekt był tworzony przez 31 dni i 7 godzin.

~ Na serwerze otrzymacie darmowe kanały (do tego posłuży Wam kanał, który automatycznie je przydziela.)

~ Serwer został zaopatrzony w rangę Płciową oraz Weryfikacyjną (np: Płeć: Kobieta - Zweryfikowana Kobieta)(automat)

~ W naszej pierwszej, większej aktualizacji zostaną dodane takie rzeczy jak: Statystyki online, na stronie zostanie dodane dzienne losowanie rang specjalnych, a o reszcie przekonacie się sami :)

~ Nasze boty muzyczne stoją na maszynie dedykowanej - lagi? Nope.

~ Nasza cała administracja jest pełnoletnia. Wymogu tego nie zmienimy.

~ Dzięki naszego 'Beta Otwarcia' chcielibyśmy podziękować osobom, które postarały się o umyślny włam, wskazując nam luki serwera, które potem mogliśmy załatać, dzięki, że zapewniacie nam stabilny start ♥

~ Wszystkie wszelakie dostępy zostały zabezpieczony dwuetapową autoryzacją. ...tak dla bezpieczeństwa :)

~ ...i wiele więcej 

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Ogólnie nie polecam serwera, jak i samego właściciela, który jest niezrównoważony psychicznie taka grupa ludzi z doświadczeniem, że wasz serwer już upadł, po jednym dniu. Start 3 czerwca powiadasz? Dobrze jesteś doinformowany o swoim serwerze Właściciel rozdaje dostęp uid użytkowników ip również. Jest, kłamliwy tyle razy już próbował się zabić, że nikt tego zliczyć nie potrafi.
Ten serwer jest tak zabezpieczony, że aż wcale nie jest zabezpieczony on nawet nie ma pojęcia o tym, co robi i z kim pracuje.

Opublikowano

Nie polecam właściciel to kompletny buc i osoba niezrównoważona psychicznie a co najważniejsze to to że w ogóle nie zna się na serwerach głosowych.

Opublikowano
5 godzin temu, Konkol00 napisał:

Ogólnie nie polecam serwera, jak i samego właściciela, który jest niezrównoważony psychicznie taka grupa ludzi z doświadczeniem, że wasz serwer już upadł, po jednym dniu. Start 3 czerwca powiadasz? Dobrze jesteś doinformowany o swoim serwerze Właściciel rozdaje dostęp uid użytkowników ip również. Jest, kłamliwy tyle razy już próbował się zabić, że nikt tego zliczyć nie potrafi.
Ten serwer jest tak zabezpieczony, że aż wcale nie jest zabezpieczony on nawet nie ma pojęcia o tym, co robi i z kim pracuje.

Hej, dzięki za opinię, aczkolwiek chciałbym, abyś nie naciągał swoich faktów. Serwer nie upadł po dniu. Jak już wspominałem w faktach, które znajdziesz w spoilerze, była to beta, tak aby sprawdzić co jest jeszcze do zrobienia, dzięki ekipie utsa, która robi wszystkim serwerom pod górkę, udało nam się zlokalizować wszelakie luki, przez które dokonali włamu.

Start serwera nastąpi 3 lipca, co jest wyraźnie napisane na końcu prezentacji. Ale widocznie słabo czytasz :c 

Dostęp UID użytkowników? Ip? Kogo? Jedyną sytuacją była Właścicielka serwera uts, za co serdecznie ją przeprosiłem. Nie widzę tutaj powodu, w ujmowaniu tego w liczbie mnogiej, widocznie z pisownią również masz problemy :c

Problemy prywatne spowodowane przez osoby trzecie nie są Twoją sprawą. Widocznie jedna osoba nie potrafi trzymać języka za zębami, ale to już nie moja sprawa, temat nie jest od moich czy kogoś spraw prywatnych.

Jeżeli sądzisz, że serwer nie jest zabezpieczony, zapraszam serdecznie na start. Czekamy :)

Mam doskonałe pojęcie z kim pracuję i co robię. Ps; Na przyszłość prosiłbym Cię o przeczytanie 3 razy zanim wyślesz odpowiedź. Nie zabłysnąłeś.

1 godzinę temu, _Robak napisał:

Nie polecam właściciel to kompletny buc i osoba niezrównoważona psychicznie a co najważniejsze to to że w ogóle nie zna się na serwerach głosowych.

Wiesz to najlepiej, bo przecież współpracowałeś z moją osobą jedynie na stanowisku admina serwera. No tak... przecież wiesz doskonale co potrafię :)

Zamknąłem ten etap już dawno temu, więc nie mam zamiaru się z nikim wykłócać. Wy róbcie swoje, doskonale jest mi wiadome, że nie robicie tego z własnej woli, bo przecież też hejtowałem inne serwery kiedy to jeszcze adminowałem na utsa, a wszystko to na 'komendę' jednej osoby. :) Przestań wreszcie robić ludziom pod górkę, bo ja też zajmę się rozmowami za plecami na Twój temat <3 

Pozdrawiam.

Start serwera 16:00, czekają na Was losowania rang specjalnych! :)

i do graphics design

Opublikowano
12 minut temu, Elevate napisał:

Hej, dzięki za opinię, aczkolwiek chciałbym, abyś nie naciągał swoich faktów. Serwer nie upadł po dniu. Jak już wspominałem w faktach, które znajdziesz w spoilerze, była to beta, tak aby sprawdzić co jest jeszcze do zrobienia, dzięki ekipie utsa, która robi wszystkim serwerom pod górkę, udało nam się zlokalizować wszelakie luki, przez które dokonali włamu.

Start serwera nastąpi 3 lipca, co jest wyraźnie napisane na końcu prezentacji. Ale widocznie słabo czytasz :c 

Dostęp UID użytkowników? Ip? Kogo? Jedyną sytuacją była Właścicielka serwera uts, za co serdecznie ją przeprosiłem. Nie widzę tutaj powodu, w ujmowaniu tego w liczbie mnogiej, widocznie z pisownią również masz problemy :c

Problemy prywatne spowodowane przez osoby trzecie nie są Twoją sprawą. Widocznie jedna osoba nie potrafi trzymać języka za zębami, ale to już nie moja sprawa, temat nie jest od moich czy kogoś spraw prywatnych.

Jeżeli sądzisz, że serwer nie jest zabezpieczony, zapraszam serdecznie na start. Czekamy :)

Mam doskonałe pojęcie z kim pracuję i co robię. Ps; Na przyszłość prosiłbym Cię o przeczytanie 3 razy zanim wyślesz odpowiedź. Nie zabłysnąłeś.

Wiesz to najlepiej, bo przecież współpracowałeś z moją osobą jedynie na stanowisku admina serwera. No tak... przecież wiesz doskonale co potrafię :)

Start serwera 16:00, czekają na Was losowania rang specjalnych! :)

Właśnie wiem bo angażowałem się w życie serwera i ranga nie ma tu nic do tego. Widziałem twoje zachowanie do użytkowników mając jedną z większych rang na serwerze nie umiałeś pomóc w banalnej sprawie i jedyne co potrafisz to przyjść i ,,mutować'' sobie mikrofon żeby cie było mężej słyszeć i to było na tyle ;).

Opublikowano

Hmmm . Strona teamspeaka mi się nawet podoba co do serwera to może być . Co do Właściciela to się nie wypowiem :)

Opublikowano

Serwer wystartował. Przy błędzie łączenia poprzez domenę, łączymy się przez ip 178.33.44.211

Pozdrawiamy Pana o UID "Q9HwKLAKmquHJXT9ErR4doi7YdE=" Który od czasu startu nadal stara się połączyć przez telnet <3 Kochamy Was pseudohakierki

i do graphics design

Opublikowano

Polecam serwerek jak i właściciela :) Życzę powodzenia w rozwijaniu serwera! Pozdrawiam.

Opublikowano
9 minut temu, Mesharsky napisał:

Nie polecam właściciela TeamSpeak'a.
Oszust oraz kłamca jak odchodzi gdzie indziej to niszczy wszystko :).

Uwiodła mnie Twoja historia. Jednak udowodnij mi co Ci zrobiłem :) Bo jeżeli chodzi o Twoje forum, to siedziałem nad nim dzień i noc. A jak styl się posypał, to siedziałem przez całą noc aby go przywrócić, a na fb najlepiej po prostu kogoś zablokować a nie wyjaśnić sytuację... No przecież :)

Dziękuję za opinię, jednak owa jest nic nie warta, grono w którym się hulasz hejtuje wszystko. Nie szukaj wojny, bo ją niechcący znajdziesz :)

i do graphics design

Opublikowano

Strona nie jest do końca skończona.

Co do samego serwera, wygląd prosty i ładny.

Z administracją nie miałem okazji rozmawiać, więc na jej temat się nie wypowiem.

Końcowa ocena - 6/10

@_Robak

Proszę Cię, nie ośmieszaj się.

Wypowiadasz się na temat czyiś umiejętności, a twoje są na bardzo niskim poziomie.

Swojego serwera bez czyjejś pomocy byś nie zrobił - taka jest prawda ;)

Serdecznie nie pozdrawiam :)

Opublikowano
5 minut temu, Kalambur99 napisał:

Strona nie jest do końca skończona.

Co do samego serwera, wygląd prosty i ładny.

Z administracją nie miałem okazji rozmawiać, więc na jej temat się nie wypowiem.

Końcowa ocena - 6/10

@_Robak

Proszę Cię, nie ośmieszaj się.

Wypowiadasz się na temat czyiś umiejętności, a twoje są na bardzo niskim poziomie.

Swojego serwera bez czyjejś pomocy byś nie zrobił - taka jest prawda ;)

Serdecznie nie pozdrawiam :)

Dziękujemy za opinię. Porozmawiać z nami można zawsze. Jesteśmy cały czas. Co do strony; owszem, zgadzam się, nie jest skończona. Obecnie jesteśmy w trakcie pisania dodatkowych paneli aby serwer był jeszcze troszeczkę bardziej zautomatyzowany. Strona zostanie dokończona i poprawiona na dniach :)

i do graphics design

Opublikowano
8 godzin temu, Elevate napisał:

Uwiodła mnie Twoja historia. Jednak udowodnij mi co Ci zrobiłem :) Bo jeżeli chodzi o Twoje forum, to siedziałem nad nim dzień i noc. A jak styl się posypał, to siedziałem przez całą noc aby go przywrócić, a na fb najlepiej po prostu kogoś zablokować a nie wyjaśnić sytuację... No przecież :)

Dziękuję za opinię, jednak owa jest nic nie warta, grono w którym się hulasz hejtuje wszystko. Nie szukaj wojny, bo ją niechcący znajdziesz :)

Sądziłeś że styl na forum usuneła aplikacja, sama z siebie, po tym fakcie potem odszedłeś na inną sieć (przypadek w chuj).
Następną sprawą jest taka że zainstalowałem każdą możliwą wersję ten aplikacji, każdą możliwą z wielu stron, testowałem jej praktycznie wszystkie opcje przez całą noc, i styl nawet w 00000.1% się nie popsuł, więc przestań pierdolić głupoty.

To co się dowiedziałem o tobie od wielu osób ile kłamstw naopowiadałeś każdemu, nie można tobie zaufać na żadnym kroku, w nic nie można uwierzyć tobie.
Twoje sakrastyczne odpowiedzi w moją stronę "Coś się zepsuło", albo zacytuje całe twoje zdanie "No to widocznie coś się zjebało, ale i tak masz wiele aplikacji z błędami na forum"  Samo, kolego samo nic się nie może zepsuć, po prostu nie chcesz się przyznać do tego, tak samo jak udostępniłeś UID, przysięgałeś że tego nie zrobiłeś a potem co? No właśnie kłamliwa szmato, więc kurwo nawet słowem się nie odzywaj, bo każde twoje słowo skierowane do kogokolwiek jest pierdolonym kłamstwem, jednak koder który mi styl koduje ma dobre serce i nie muszę mu płacić podwójnie, za to że musi kodować wszystko na nowo, bo wszystko zjebałeś rozjebany pajacu.

Dlatego życze ci z całego serca żeby ten twój śmieszny serwer TeamSpeak poszedł się jebać w pizdu bo na nic innego nie zasłużyłeś, oszuście jebany.

Nie pozdrawiam ciągnij wory po betonie.

@EDIT DO WYPOWIEDZI NA DOLE OSZUŚCIE V2

Kurwa, prosiłeś się getsu i to dzięki tobie dalej mi ten styl koduje??
Ja pierdole ty dalej nigdy nie przestaniesz kłamać

f92b4fad98ac82d77bc97a7427a1c506.png

3446bccfe83baec8a560a0e90cae360f.png

No tak, prosiłeś się go, skończ już. Za dużo tego xD

Opublikowano

Nie polecam właściciela. Ile ty tam masz lat? 19? 

Zachowujesz się jak nastolatka z problemami emocjonalnymi. (To w sumie wyjaśnia czemu chodziłeś z 15 latką przez internet). 

Masz się za kogoś wielkiego, a tak naprawdę jesteś nikim.

Zawsze gdy coś spierdzielisz, zmieniasz nick i uciekasz. 

Miałeś już sieć serwerów, która przez 6 miesięcy nic nie zdobyła (nawet serwera XD).

Tutaj możemy zobaczyć, że masz technika na csowiczach (pewnie w najbliższym czasie go stracisz).

https://i.gyazo.com/fc25ba2bc106e902e69fdc9338bae31d.mp4

Zaś tutaj technik level hard by Elevate:

fc7bb495fb37b7561ce0cf4dfe14f77d.png

Oszczędź sobie czasu, zmień nick i udawaj, że to się nigdy nie wydarzyło. To przecież robisz najlepiej. 

Aaaa, jeszcze polecam poczytać statusy tej nastolatki... Ehmm... dorosłego mężczyzny*

N4yndkn.png

Mam nadzieję, że Twoja kariera z teamspeak'iem skończy się tak szybko jak Twoja nauka. Oups...

sygnatura2.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Mesharsky napisał:

Sądziłeś że styl na forum usuneła aplikacja, sama z siebie, po tym fakcie potem odszedłeś na inną sieć (przypadek w chuj).
Następną sprawą jest taka że zainstalowałem każdą możliwą wersję ten aplikacji, każdą możliwą z wielu stron, testowałem jej praktycznie wszystkie opcje przez całą noc, i styl nawet w 00000.1% się nie popsuł, więc przestań pierdolić głupoty.

To co się dowiedziałem o tobie od wielu osób ile kłamstw naopowiadałeś każdemu, nie można tobie zaufać na żadnym kroku, w nic nie można uwierzyć tobie.
Twoje sakrastyczne odpowiedzi w moją stronę "Coś się zepsuło", albo zacytuje całe twoje zdanie "No to widocznie coś się zjebało, ale i tak masz wiele aplikacji z błędami na forum"  Samo, kolego samo nic się nie może zepsuć, po prostu nie chcesz się przyznać do tego, tak samo jak udostępniłeś UID, przysięgałeś że tego nie zrobiłeś a potem co? No właśnie kłamliwa szmato, więc kurwo nawet słowem się nie odzywaj, bo każde twoje słowo skierowane do kogokolwiek jest pierdolonym kłamstwem, jednak koder który mi styl koduje ma dobre serce i nie muszę mu płacić podwójnie, za to że musi kodować wszystko na nowo, bo wszystko zjebałeś rozjebany pajacu.

Dlatego życze ci z całego serca żeby ten twój śmieszny serwer TeamSpeak poszedł się jebać w pizdu bo na nic innego nie zasłużyłeś, oszuście jebany.

Nie pozdrawiam ciągnij wory po betonie.

Po pierwszy. Brawo za poziom kultury i profesjonalizmu. Jesteś właścicielem sieci, i właśnie zaprezentowałeś swój poziom. :)

Po drugie, jedynie dzięki mnie Getsu dalej koduje Ci styl, bo go o to poprosiłem. Na maila nadal przychodzą mi maile, że instalujesz aplikacje z błędami. Styl posypał się i tyle, starałem się go naprawić, jak z getsu wgraliśmy starszą kopię, napisałem Ci, że odchodzę, bo dostałem lepszą ofertę, gdybym chciał, nic bym Ci nie mówił, usunął bym Ci całe forum, czy pogrywał backdoory, ale poco? Nie niszczę swojej pracy, tak jak Ci to powtarzałem, a posypanie się stylu było błędem logicznym z mojej strony, nic więcej. Więc proszę, najpierw pomyśl co piszesz, a potem wysyłaj. Tak jak już pisałem, nie szukaj wojny, bo ją znajdziesz, a styl h2k znowu złapie 3k wyświetleń na mpc  :* <3 

Poza tym, nie raz mnie oszukałeś, czy ukrywałeś prawdę, a potem przepraszałeś, że nic nie mówiłeś... Wybacz, lecz nie obrażaj mnie i nie nazywaj mnie kłamcą, kiedy sam nim jesteś. Co do UID, ta sprawa jest już dawno zamknięta, owszem, mówiłem, że tego nie zrobiłem, lecz po kilku godzinach postanowiłem po prostu napisać, że to byłem ja, i przeprosić, jednak tego nikt nie dostrzegł, dodatkowo, to nie jest temat to rozmów na temat jakieś gównotimiteda na którym straciłem 6 miesięcy, tylko na temat innego serwera, więc skończ już płakać, i idź prowadzić swoje forum. 

1 godzinę temu, Loco Tranquilo napisał:

Nie polecam właściciela. Ile ty tam masz lat? 19? 

Zachowujesz się jak nastolatka z problemami emocjonalnymi. (To w sumie wyjaśnia czemu chodziłeś z 15 latką przez internet). 

Masz się za kogoś wielkiego, a tak naprawdę jesteś nikim.

Zawsze gdy coś spierdzielisz, zmieniasz nick i uciekasz. 

Miałeś już sieć serwerów, która przez 6 miesięcy nic nie zdobyła (nawet serwera XD).

Tutaj możemy zobaczyć, że masz technika na csowiczach (pewnie w najbliższym czasie go stracisz).

https://i.gyazo.com/fc25ba2bc106e902e69fdc9338bae31d.mp4

Zaś tutaj technik level hard by Elevate:

fc7bb495fb37b7561ce0cf4dfe14f77d.png

Oszczędź sobie czasu, zmień nick i udawaj, że to się nigdy nie wydarzyło. To przecież robisz najlepiej. 

Aaaa, jeszcze polecam poczytać statusy tej nastolatki... Ehmm... dorosłego mężczyzny*

N4yndkn.png

Mam nadzieję, że Twoja kariera z teamspeak'iem skończy się tak szybko jak Twoja nauka. Oups...

Dlatego potem pofatygowałem się, i zmieniłem tryb życia, przeprowadzając się do Polski?

Mój nick a raczej nicki znają wszyscy. Nie zmieniam mojego nicku już od bardzo dawna. A jeżeli nadal Twoim zdaniem ktoś mnie nie zna a powinien, to moja historia nicków wygląda tak Amazing.! > onorichii > The Shy > Elevate. Zadowolony? :) 

Certyfikaty ssl nie są zaktualizowane, dlatego, że dzisiaj zmienialiśmy wiele na forum, a jutro wszystkie https zostaną zmienione. Jeżeli już się wypowiadasz i liżesz dupsko Mesharskiemu, zaraz mogę zacząć wysyłać ssy jak mam spam 20 wiadomości mail z h2k i błędnymi instalacjami aplikacji, lub jak jego forum jest w 50% niespolszczone. 

Oceniasz mnie po statusach? Ja w takim razie mogę ocenić Mesharskiego po jego wypowiedzi i zachowaniu w tym temacie prawda? Najpierw pomyśl co piszesz, bo robisz sojusznikom pod górkę kumplu :) Znasz mnie z pogłosek, w które wierzysz jak małe dziecko, nie bronię Ci, ale daleko tak nie zajdziesz.

Kolejna błędna informacja. Nigdy nie miałem sieci serwerów, w forum informatyczno-graficzne, które upadło z powodu braku czasu, potem były przemysły na zmianę tematyki pod sieć serwerów; co nigdy nie nastało, bo wybrałem pracę na uts jako admin niż prowadzenia swojego forum. 

Co do problemów emocjonalnych, mam je lub nie, czy to jest Twoja sprawa? Czy naprawdę mamy tutaj wdrążać tematy prywatne do świata internetu, serwerów tsa i sieci serwerów? Mam wielką nadzieję, że kiedyś doświadczysz tych 'problemów emocjonalnych' bo widocznie nie znasz ich wagi.

i do graphics design

Opublikowano

Powiem tak, przychodzę na to forum już tylko na dramki. Jak zawsze, nie czuje się zawiedzony.

Nie wiem czemu jest tak wielka nagonka na Właściciela, i chodz mam o nim prywatne zdanie, mówiąc krótko, nie mam czasu uczestniczyć w dramkach, a po drugie - dziwo i dziwo - temat tyczy się serwera, nie Właściciela. Ooo kurde, dziwne, nie?

Rozwalają mnie typki którzy wchodzą na tematy i mówią coś o projekcie, posiadając znikomą wiedzę i kompetencje - nauczcie sie czegoś, wyjdzie z domu, spójrzcie na świat inaczej :) 

Co do samego serwera, nic wielkiego nie jest stworzone.

Poprawny serwer, nic dodać nic ująć. Publiczny serwer - widać, ale nie z tytułu jakiś wielce autorskich czy nie wiadomo jakich.

Niszczy mnie angielski slogan pod "polski" serwer, ale cóż zrobie.

Footer i "ElevateCore/strong> © 2017. All rights reserved " też nie powala :P

Nie mówię tu o errorach 404 - ja rozumiem że coś nie skończone, ale to wyłączcie, a nie posiadacie coś co świadczy o waszym bardzo słabym poziomie - nie ważne jak autorski jest css czy styl :P  

TeamSpeak wygląda jak kopia tego u K-Scriptsa ale jak to mówią, thats none of my business - wchodzi w to układ kanałów, ikonki oraz nazwy rang.

Czemu mnie to nie dziwi? Patryś - już raz chyba wypalił z serwerem gdzie skopiował mój projekt, widocznie zmienił wzorce.

Nie mam dowodów że to ta sama osoba i może się mylę, ale cóż, intuicja kilkuletnia rzadko się myli, więc raczej zostane przy negatywnej opinii.

Na dzień dzisiejszy nie polecam, ale z innych względów niż moi poprzednicy. Włóżcie trochę pracy, zróbcie coś swojego, a nie bierzecie to co chcecie i odstawiacie teatrzyk z niewiadomo jak fajnym serwerem.

Pozdrawiam jak zawsze, cieplutko i gorąco,

Ukochany Pantoflarz <3 

P.S tak, wracam na swój serwer, nie musisz mnie wyganiać :D 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Heh. Dla Twojej informacji nie jestem już na sieci z Mesharskim, a wasze rozmowy jak i całe how2kill kompletnie mnie nie obchodzi. Napisałem ten post, ponieważ miałem z Tobą styczność, naszczęście bardzo krótko. 

Nigdy nie doszło do zmiany tematyki forum? KLIK 

Po prostu nikt do Ciebie nie dołączył, ponieważ na tym forum nie było kompletnie nic. Jest to Twoje kolejne kłamstwo. 

Problemy emocjonalne to bardzo duża sprawa... Jeśli je posiadasz nie masz po co prowadzić serwera, forum, strony, itp. itd. Zawsze może pewnego dnia coś Ci strzelić do łba i zaczniesz wszystkich banować. :) Kłamstwo + brak profesjonalizmu - oby tak dalej.

A co do tekstu "Tak jak już pisałem, nie szukaj wojny, bo ją znajdziesz, a styl h2k znowu złapie 3k wyświetleń na mpc  :* <3 " Kolejny dowód na to, że nie warto Ci ufać.

#edit

13 minut temu, #Gremsonkowy# napisał:

Skoro rozmowa stacza się na temat problemów psychicznych to @up czyli według Ciebie  60% ts3 na czele z unlimited powinno zostać  zamkniętych bo ich wlasciciele są niespełna rozumu. Chciałeś zabłysnąć jako przydupas nie wyszło żegnam.

Nie rozumiem czemu ty i Elevate myślicie, że jestem za h2k lub uts lol. Polecam zapoznać się z moją osobą zanim stwierdzicie te fakty. Od Meshara odszedłem już bardzo dawno temu, a powodem mojego odejścia było m.in współpraca z Mają. Więc nie wiem skąd bierzecie informacje o mnie, ale polecam je zmienić. W przeciwieństwie do was opieram się na faktach i dowodach.  Na h2k nie mam nawet konta, na uts miałem bana. 

sygnatura2.jpg

Opublikowano

Skoro rozmowa stacza się na temat problemów psychicznych to @up czyli według Ciebie  60% ts3 na czele z unlimited powinno zostać  zamkniętych bo ich wlasciciele są niespełna rozumu. Chciałeś zabłysnąć jako przydupas nie wyszło żegnam.

Opublikowano

Nie rozumiem jednej podstawowej rzeczy, czemu wyciągacie kto jaki jest w temacie z oceną serwera? Ja rozumiem, że administracja to też element, ale bez przesady, żeby takie śmieszne rzeczy robić. To prawda, że Elevete jest trochę emocjonalny i robi bardzo dużo błędów życiowych i sobie naważył piwa u naszej kochanej 15 latki, która nastawia pewnie całą ekipę przydupasów przeciwko temu tematowi jako wielka urażona, ale chyba nie o to chodzi nie? Tyle hipokryzji dawno nie widziałem xD

Co do samego tsa:

- strasznie przypomina online-ts, nie dość, że ikonki praktycznie identiko to układ kanałów lekko zmieniony.
- brak bannera, dziwnie się przegląda bez banneru, 
- brak ikonek? http://prntscr.com/fsjjia
- więcej kanałów VIP, niż prywatnych
- strona mi się nie podoba dziwna jest po prostu,
- trochę błędu w kodzie

Na ten czas ten teamspeak strasznie słaby, mam nadzieję, że poprawicie błędy ;p

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Osoby niezrównoważone psychicznie nie powinny prowadzić jakichkolwiek serwerów, serdecznie nie polecam.

ps; Nie wypierdol z okna ziomek. T_T

Opublikowano
Dnia 6.07.2017 o 23:16, Blaaszka napisał:

Nie rozumiem jednej podstawowej rzeczy, czemu wyciągacie kto jaki jest w temacie z oceną serwera? Ja rozumiem, że administracja to też element, ale bez przesady, żeby takie śmieszne rzeczy robić. To prawda, że Elevete jest trochę emocjonalny i robi bardzo dużo błędów życiowych i sobie naważył piwa u naszej kochanej 15 latki, która nastawia pewnie całą ekipę przydupasów przeciwko temu tematowi jako wielka urażona, ale chyba nie o to chodzi nie? Tyle hipokryzji dawno nie widziałem xD

Hej kumplu, jak tam Ci życie leci? Kodowałeś już coś? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Co do serwera, taki sobie. Jak pisała osoba wyżej, mogliście wypuścić już gotowy serwer. Strona WWW nie ma praktycznie nic, po za stroną główną.

Administracji nie tykam.

Kanały mam uczucie, że już gdzieś widziałem. Tak czy inaczej, spacery są na moje gusta brzydkie. W niektórych miejscach jest spacer oddzielony "...", a w niektórych nie.

No i bot na poczekalni RIP atm.

#edit: no i ikonek nie ma wszystkich.

Bez nazwy-2.png

Pasjonat
Opublikowano

Nie Polecam wszystko na kopiuj i wklej , a właściciel to jedna kłamliwa osoba.

Opublikowano
9 godzin temu, badkiller685 napisał:

Nie Polecam wszystko na kopiuj i wklej , a właściciel to jedna kłamliwa osoba.

Nigdy w życiu z Tobą nie rozmawiałem, nie znam Cię... Widzę kolejne opinię na zasadzie 'Co słyszałem; w to wierzę' 

Dnia 8.07.2017 o 07:06, xOstateczny napisał:

Hej kumplu, jak tam Ci życie leci? Kodowałeś już coś? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Co do serwera, taki sobie. Jak pisała osoba wyżej, mogliście wypuścić już gotowy serwer. Strona WWW nie ma praktycznie nic, po za stroną główną.

Administracji nie tykam.

Kanały mam uczucie, że już gdzieś widziałem. Tak czy inaczej, spacery są na moje gusta brzydkie. W niektórych miejscach jest spacer oddzielony "...", a w niektórych nie.

No i bot na poczekalni RIP atm.

#edit: no i ikonek nie ma wszystkich.

-- Taki był zamiar na stronie głównej. Jak już pisałem, ale widocznie nie czytasz, jak większość srutsa, na stronie również będzie dodany panel na dniach.

-- Masz rację.

-- Nie każdemu musi się podobać. Ale dzięki za szczerość.

-- Bot naprawiony.

--- No niema, bo nie lecimy z neta, tylko dorabiamy własne pod styl.

Dnia 7.07.2017 o 16:44, vest. napisał:

Osoby niezrównoważone psychicznie nie powinny prowadzić jakichkolwiek serwerów, serdecznie nie polecam.

ps; Nie wypierdol z okna ziomek. T_T

Niezrównoważenie psychiczne a problem emocjonalny, których jest wiele rodzai to różnica ale obecna społeczność internetu niestety ich nie zna i nie wie czym są.

Jeżeli tak sądzisz, to powodzenia, stój nadal za tym timspikiem, który szuka napinek wszędzie gdzie tylko można. Bo przecież głównie na tym ich administracja bazuje :P 

ps; Spoczko. Uważaj jednak z kim trzymasz, bo to gówno obwija Cię wokół palca. 

ps2; taka namówka na Was leci że to szok... A ona tylko się z Was śmieje za plecami, jakimi to trzeba być idiotami xD No ale okej, róbcie co tam chcecie xD 

Serwer:

• Dodanowe nowe boty.
  • Dodano nowe Ikony
  • Poprawiono stronę.

Incoming:

• Panel dla użytkownika.
  • Panel dla admina.

i do graphics design

Pasjonat
Opublikowano
10 godzin temu, Elevate napisał:

Nigdy w życiu z Tobą nie rozmawiałem, nie znam Cię... Widzę kolejne opinię na zasadzie 'Co słyszałem; w to wierzę' 

-- Taki był zamiar na stronie głównej. Jak już pisałem, ale widocznie nie czytasz, jak większość srutsa, na stronie również będzie dodany panel na dniach.

-- Masz rację.

-- Nie każdemu musi się podobać. Ale dzięki za szczerość.

-- Bot naprawiony.

--- No niema, bo nie lecimy z neta, tylko dorabiamy własne pod styl.

Niezrównoważenie psychiczne a problem emocjonalny, których jest wiele rodzai to różnica ale obecna społeczność internetu niestety ich nie zna i nie wie czym są.

Jeżeli tak sądzisz, to powodzenia, stój nadal za tym timspikiem, który szuka napinek wszędzie gdzie tylko można. Bo przecież głównie na tym ich administracja bazuje :P 

ps; Spoczko. Uważaj jednak z kim trzymasz, bo to gówno obwija Cię wokół palca. 

ps2; taka namówka na Was leci że to szok... A ona tylko się z Was śmieje za plecami, jakimi to trzeba być idiotami xD No ale okej, róbcie co tam chcecie xD 

Serwer:

• Dodanowe nowe boty.
  • Dodano nowe Ikony
  • Poprawiono stronę.

Incoming:

• Panel dla użytkownika.
  • Panel dla admina.

panie Elevate mnie nie znasz?  ^Misuki^ twój Hakierek internetowy który właściwie jest mądrzejszy od wszystkich :) ale no cóż lecimy z tematem :

- Dodano boty? jakie? to już piszę:

mbot 24.0 który jest crackowany i ich nie stać na zakup go :)

- Dodano nowe Ikony?

Ikonki takie są identyczne jak były u K-Scripts'a więc można to nazwać kopiuj i wklej na swój serwer

- Licencja ? 

otóż pan Elevate mówi że ma licencje non-profit a no i się jest w błędzie bo licka jest na rok ważności, a więc Licencja binarna więc krótko Crack.

jeszcze raz nie polecam tego serwera jedno wielkie dno.

Opublikowano
2 godziny temu, badkiller685 napisał:

panie Elevate mnie nie znasz?  ^Misuki^ twój Hakierek internetowy który właściwie jest mądrzejszy od wszystkich :) ale no cóż lecimy z tematem :

- Dodano boty? jakie? to już piszę:

mbot 24.0 który jest crackowany i ich nie stać na zakup go :)

- Dodano nowe Ikony?

Ikonki takie są identyczne jak były u K-Scripts'a więc można to nazwać kopiuj i wklej na swój serwer

- Licencja ? 

otóż pan Elevate mówi że ma licencje non-profit a no i się jest w błędzie bo licka jest na rok ważności, a więc Licencja binarna więc krótko Crack.

jeszcze raz nie polecam tego serwera jedno wielkie dno.

Ahh tak... Osobą która najpierw stara się nawiązać kontakt, wchodzi na serwer, mówi jakie te wszystkie osoby z tego tematu są 'z***ane i bez mózgu' Sam zaczynał od cracków mbota czy też licencji, a teraz dołącza się do tego grona? Czułem, że jesteś tym Diabłem, który przeszedł na tamtego tsa, ale Ciebie się nie spodziewałem... Najpierw liżesz mi dupsko, spamisz dzień w dzień na gg po 10-15 wiadomości. A potem robisz coś takiego? Wybierz strony kumplu, bo daleko tak nie zajdziesz. Taki z Ciebie wielki technik admin i osoba, która tworzy i robi wszystko legalnie, a jednak... pozory mylą :P 

ps; jak tam Twój ips na nulledzie xDxD 

Mbot crackowany? Kumplu drogi...

bb9hpLo.png

Ikon jest tyle od K-Scriptsa ile było, resztę dorabiamy sami kolego. :) 

i do graphics design

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...