Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego muszę pobrać 14 gb aktualizacji ?

dawi1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem format niedawno jedyną grą jaką chcę mieć jest nasza ukochana liga ale niestety po pobraniu tych pierwszych 1/2 etapów co ważyły około 6 gb odpaliłem clienta mogę się zalogować ale mam taką jakby aktualizację która do cholery waży 14 gb :3 nie mam zamiaru pobierać 14 gb z prędkością 400 kb/s -_-
Wie ktoś dlaczego??? to według mnie nie jest normalne :\

Link ze scr dla niedowiarków

https://zapodaj.net/6424041de74ed.png.html{{champion:28}}

Elo Here

Opublikowano

No nie wiem, bo tyle ważą wymagane pliki? Przecież cała gra zajmowała u mnie +/- 20 GB na dysku, to nie wiem w czym widzisz problem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

400kb/s ??? korzystasz z sieci publicznej w twoim mieście ?! Normalna wielkość pliku,wg moich zaokrąglonych obliczeń bedziesz pobierał te 14gb przy takiej prędkości ok.3 i pół godziny.

Teraz tak już jest,twórcy zamiast zamieszczać skompresowaną paczkę,pobieramy grę z serwera np.Ostatnio pobierałem przez steama 75gb aby zagrać w cod:infinity warfare

Opublikowano

A to już wszystko wyjaśnia rok temu jak pobierałem to pobrałem 6 gb i potem patcha 700 mb i koniec :\

Elo Here

Opublikowano
Dnia 2.07.2017 o 13:12, matizal77 napisał:

400kb/s ??? korzystasz z sieci publicznej w twoim mieście ?! Normalna wielkość pliku,wg moich zaokrąglonych obliczeń bedziesz pobierał te 14gb przy takiej prędkości ok.3 i pół godziny.

Teraz tak już jest,twórcy zamiast zamieszczać skompresowaną paczkę,pobieramy grę z serwera np.Ostatnio pobierałem przez steama 75gb aby zagrać w cod:infinity warfare

Niestety nie wszyscy mieszkają w miastach, gdzie istnieje możliwość wyboru kilku dostawców z wysokimi prędkościami. Na wielu wioskach wciąż góruje orange(neostrada), gdzie prędkości wynoszą DO 10 mb downloadu i 1 mb uploadu.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Lol to gówno nie kompresuje danych. Karma... jak kazdy gracz ma w dupie kto co wybiera a robi sobie jakis smieszny wyscig o topa i mida, to i twórcy wiedza ze gracze to zera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...