Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BEZ WSTYDU - DYSKUSJA O UBIORZE LUDZI

icker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Z tej strony Icker. Wpadam na to forum raz na jakiś czas, aby przyglądać się sytuacji w której obecnie ono się znajduje (aktualnie tak średnio). Czasami (tak jak dziś) nachodzi mnie ochota na to, żeby porozmawiać na jakiś temat, a więc chciałem się z wami podzielić moimi dotychczasowymi obserwacjami i zapytać co na ten temat sądzicie.

Otóż chodzę od prawie dwóch lat na siłownie i przez ten czas nabrałem wielkiego doświadczenia, dojrzałem emocjonalnie, pojąłem większą wiedzę na temat żywienia i treningu, niedługo idę na AWF (konkretnie na kulturystykę), aby rozwijać się w tej dziedzinie, w planach mam zrobić kurs trenera personalnego, a także wyjść na scenę jako zawodnik i zaliczyć swoje pierwsze starty. Siłownia dała mi to, czego nie dałaby mi żadna inna pasja - pokorę, cierpliwość, ogromną ilość wiedzy przez co stałem się lepszym człowiekiem, a także już niedługo już kochającym ojcem (Mam 18 lat, ale to nie ma nic do rzeczy, ja i moja partnerka kochamy się od drugiej klasy podstawówki). 

Skoro już przedstawiłem Wam moją osobę to chciałbym porozmawiać na temat siłowni, a konkretnie ubioru, którzy noszą ludzie. Naprawdę, uwierzcie mi, że gdy widzę gościa w koszulce "ANIMAL", albo "DZIK", czy co gorsza "NATURAL BODY BUILDER", kiedy ma on 33 centymetry w obwodzie ramienia i niczym nie wyróżnia się z potencjalnego tłumu to po prostu śmiać mi się chce. To dosyć komicznie wygląda, a Ci ludzie nie zdają sobie sprawy, że tak naprawdę robią sobie krzywdę, bo wystawiają siebie na pośmiewisko. Przychodzi taki gościu, ćwiczy w koszulce tego typu, a przez niego ja nie mogę wyrobić cały trening, bo gdy tylko spojrzę na tego osobnika to automatycznie wybucham śmiechem.

Równie dobrzy są też ludzie, którzy ważą 60kg, a ubierają koszulkę na ramiączka i myślą, że są kozakami, a wyglądają w tym jak wieszaki na ubrania. Takie coś na pewno bawi i jest przestrogą dla Ciebie, Twoich znajomych, rodziny, dziewczyny, a nawet dla Twojego psa, żebyś takich rzeczy nie ubierał dopóki nie osiągniesz przyzwoitych wymiarów. Jeśli nie masz co najmniej 40cm w łapie i nosisz koszulki tego typu to nie nazywaj siebie człowiekiem, błagam.

Ktoś mógłby napisać, że każdy może nosić to co chcę, ale to nie jest prawda. Nie każdemu we wszystkim dobrze, tak jak tym ludziom w tego typu ubraniach. Dlatego odpuśćcie sobie takie komentarze, bo są one poniżej jakiegokolwiek poziomu intelektualnego.

Co sądzicie na ten temat i jak się na to zapatrujecie?

Opublikowano

Ogolnie nigdy na koszulce na ramiaczkach nie widzialem napisu ''musisz miec x w bicku//musisz miec x wagi'' aby to nosic wiec nei wiem o co ci chodzi

Pamietaj. Nie kazdy chodzi na silownie. Sa rozne powody. Brak czasu/Nieumiejetne korzystanie z silki/Ewentualnie nie przepadanie za silownia bo cie po prostu nudzi.

To ze ktos ubierze sobie taka koszulke na ramiaczkach nie oznacza ze mysli jak kozak. Oznacza ze mu w niej wygodnie i ja nosi bo takie lubi.

Co do ubioru na silownie. Ja ostatnio bylem i widzialem goscia z napisem na koszulce ''Area 51'' jak wybuchlem smiechem to mnie musieli zbierac z podlogi x DDDD 

Takiego typu jest twoja wypowiedz. 

Wystawiaja siebie na posmiewisko. Kazdy madry czlowiek ma zdanie innych w dupie. A jeszcze madrzejszy nie smieje sie z takich rzeczy (bo to nic smiesznego. Ewentualnie nie mam takiego mocnego humoru)

Odpusccie sobie takie komentarze bo sa one ponizej jakiegokolwiek poziomu intelektualnego? x D

Chuy ze nie kazdemu we wszystkim dobrze.

On nie ma sie komus podobac. On ma sie czuc w ubraniu wygodnie i ma sie podobac sobie

Pozdrawiam

Budowniczy
Opublikowano

kurwa ziomek xD

po chuj komentować kogoś jak się ubiera, co ma na sobie? może mieć nawet 50kg i nosić "koszulkę na ramiączkach" ;)

Przypierdalanie się do takich rzeczy w tych czasach... Jeszcze powiedz że różowe ubrania są dla pedałów to parschnę śmiechem xD 

Może powiedz w co ty się ubierasz? Na stópkach pewnie Pumy jakie + hoodie z prosto xD

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Według mnie niech każdy nosi to w czym czuje się dobrze, nie to w czym inni będą uważali go za dobrze ubranego. Po co przejmować się, że jakiś randomowy człowiek z ulicy (jak np. Ty, twórco tematu) będzie uważał kogoś za "komicznie ubranego"? Skoro ktoś czuje się w tym świetnie, niech w tym chodzi, droga wolna.

Uważam także, że dojrzali emocjonalnie ludzie nie zajmują się tak bardzo ubiorem innych i nie piszą o kimś "nie nazywaj siebie człowiekiem" bo założył daną koszulkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...