Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam strony podobnej do pvpro

JasiekkPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam strony podobnej do pvpro, bo nie wiem gdzie najbardziej opłaca się grać by dorobić się troszke skinów, poleca ktoś jakąś lepszą od pvpro czy pvpro jest najlepsza?

#edit

Zależy mi jak najnajmniejszej ilości cheaterów, bo słyszałem jeszcze o stronce challengeme na której są niby same haxy, słyszałem również o zengaming ale nadal nie wiem jaka stronka będzie najlepsza na zarobek skinów.

Początkujący Programista // C# // JavaScript //

Twórca Gier // Android // PC - // unity

Aktualne Projekty:

DarkVision - Horror / hybryda 

Opublikowano

Na PVPro musisz stawiać swoje coinsy, żeby otrzymywać sensowną sumkę, a nigdy nie wiadomo czy wygrasz. Zengaming jest spoko, ale poziomu tam przez długi czas nie spotkasz. Grając 2vs2 często są lagi, bo wyszukuje serwery które stoją bardzo daleko od nas, ale na 1vs1 dobiera Ci raczej osoby w miarę blisko, bo jeszcze nigdy na ścinki nie trafiłam. Z kolei na 2vs2 dostajesz 15 coinsów, a na 1vs1 już 10. Generalnie cheaty są wszędzie na takich stronkach, ale ZG jest raczej najbardziej opłacalne.

Opublikowano

KickBack czy zengaming nadal myśle, jeszcze jest hackme.gg ( challenge ) ale to nie ma najmniejszego sensu istnienia z takimi cheaterami,

Aktualne Projekty:

Opublikowano

Jak dotąd na Zengaming jeszcze nie spotkałem żadnego cheatera (a wręcz przeciwnie, już parę razy zostałem posądzony o cheatowanie na 1v1. :D Tańsze skiny stamtąd szybko znikają, ale te droższe tylko czekają, aż ktoś się nimi zaopiekuje za zebrane punkty. :)

Opublikowano

To ja się nimi zaopiekuje kuchde :D

Aktualne Projekty:

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na Szukam strony podobnej do pvpro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...