Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mozna grać jeszcze non premium?

Acidabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule, mozna grac jeszcze w minecrafta bez zakupu? Dawno nie gralem i nie jestem w temacie, dzialaja jeszcze bezplatne launchery albo da sie sciagnac gdzies z neta? Nigdzie nie widze informacji nt. jak grac nonpremium.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
13 minut temu, SopeloPT napisał:

Tak... ale MOJANG dużo pracuje najlepiej ich wspomóc tym 80 zł. :P

120 zł

@Topic

Można i nie ma żadnych przeszkód. No prócz serwerów premium, braku skina i takich rzeczy.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano
2 minuty temu, Rever_PL napisał:

120 zł

@Topic

Można i nie ma żadnych przeszkód. No prócz serwerów premium, braku skina i takich rzeczy.

A dokładniej 100 zł :P - i sorry że napisałem 20 zł mniej ale to stara cena, nie wiedziałem ile kosztuje teraz... nie wiedziałem że zmienili :D

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

Można grać, tylko że na tzw. non-premium albo nie ma logowania i każdy może używać naszej postaci, albo są protezy typu authme, a logowanie za każdym wejściem jest irytujące (zwłaszcza jak się wylogowało albo straciło łącze w nieciekawym miejscu, zanim się zdąży zalogować to się padnie trupem).

Ponadto po wydaniu tych 100 zł stwierdzam dużą różnicę między jakością społeczności na serwerach pirackich i zwykłych, na korzyść tych drugich.

WIP: TerraFirmaProgressivePack  - zintegrowana paczka modów techniczno-surwiwalowych w oparciu o TerraFirmaCraft

• Biter. zmienił(a) tytuł na Mozna grać jeszcze non premium?
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@_space_ - nigdzie, bo to nie jest stanowisko Mojangu (a w sumie to Mirkoso$tu), tylko opinia sprzed 3-4 lat Notch'a, który stwierdził, że jak ktoś piraci to i tak będzie piracił, i nie ma zbytnio powodu, aby go ścigać, bo masa ludzi kupuje premium. Ktoś sobie przerobił na swoje i mu wyszło, że Mojang pozwala swoją grę piracić xD

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Oczywiście, że można grać non premium, ale na tych zagranicznych serwerach wspieranych przez Mojang już sobie nie pograsz. Jednak ja polecam wydać już te 100 zł na premke niż grać jako "Stivek". Jeśli chodzi o Launcher to polecam Schiginima Launcher. :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o non-premium, mojang nigdzie tego nie zakazł. Ogólnie zalecam ci zakupienie konta premium jeżeli grasz często w tą grę, gdyż wspiera to twórcę owej gry. Natomiast jeżeli grasz w to raz na jakiś czas, to w sumie po co marnować kasę ;-;.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@ThePoc Mojang nie wspiera serwerów. Wracaj do terrari.

A co do tematu. Tak trudno wydać jednorazowo 100 zł? I nie bawić sie w te piraty wchodzić na wszystkie serwery i nie wsydzić sie "stivem"? Dodatkowo macie skin i wspomagacie gre?

Opublikowano

Kiedyś czytałem że ktoś tam z mojangu mówił, że można grać na non-premium ale tylko w celu przetestowania gry ;)

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...