Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbanowanie Konta

madesek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy jest szansa na odbanowanie konta za 72 kill strike jeżeli dam moje 3 montage? Gdyż szkoda mi stracic konta z 3 permami. Jeżeli ktoś moze mi pomoc piszcie.

bez yt.

Opublikowano

nie ma zadnej szansy na odbanowanie konta...ja wlasnie dzisiaj dostalem bana na konto 2lt (5) szkoda mi tego konta, tym bardziej ze ja na nim nie hackowalem...

z hackami wchodzilem tylko na lewym koncie i tylko tyle...

pisalem na priv do admina nexona i dowiedzielm sie ze adminowie i tym bardziej gm nie maja nic wspolnego z banowaniem kont na combacie tym zajmuje sie ktos inny ale nie oni, a tak wogole to admin odpisal mi ze ban jest na perma i na kazdy taki ban jest dowod..

ja nie mam pojecia jaki bo jak juz mowilem ja na tym koncie nie hackowalem...

tak wiec raczej musisz sie z tym pogodzic ze juz nie wejdziesz a tym bardziej nie pograsz juz na tym koncie..

Opublikowano

ta gra jest poprostu skonstułowana dla bez skillowcow nie mozesz grac dobrze bo cie jak nie kickaja z rooma to bana zaje... i taka to gra ja postanowilem ze odinstaluje ta gre jak zbanuja moje 3 z kolei konto no i tak tez uczyniłem .......................... i co najllepsze na 1 z tych 3 kont uzywalem hacki ;d pozdro dla GMa CA moge założyć sie o 100owke ze ten czlowiek ktory jest gm posiada z 16/18 lat i napierdala te bany bez przyczyny

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

@up

Akurat GM'owie praktycznie banów nie dają.

To system zabezpieczający przed hackami rozdaje bany, a gm'owie robią to tylko jeżeli ktoś Ci screena zrobi i da na forum Nexona.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

@UP: dokładnie ^.^

ja napisałem podanie, że chcę dowód na hackowanie... Odpisali, że według nich łamię jakiś kodeks ;x dowodu nie ma a ban jest :D

Opublikowano

Wy chyba nie rozumiecie...

To system banuje, admini combata tylko widzą, że system Cię złapał.

Po co im dowód, jeżeli ich zabezpieczenia wykryły obecność hacka na twoim kompie?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

ehhh Enzil, po co się męczysz skoro i tak żaden z nich tego nie załapie...

Jeśli używasz, używałeś, masz na kompie hacka to musisz się liczyć z tym że prędzej czy później dostaniesz bana i nie masz co narzekać na to jaki to Nexon jest zły, chcesz im utrudnić życie to oni je utrudnią tobie...

Opublikowano

@up

Akurat GM'owie praktycznie banów nie dają.

To system zabezpieczający przed hackami rozdaje bany, a gm'owie robią to tylko jeżeli ktoś Ci screena zrobi i da na forum Nexona.

do tego wlasnie zmierzalem piszac tą moje wczesniejsza wypowiedz...

Opublikowano

Wy chyba nie rozumiecie...

To system banuje, admini combata tylko widzą, że system Cię złapał.

Po co im dowód, jeżeli ich zabezpieczenia wykryły obecność hacka na twoim kompie?

Czy ty nie rozumiesz ze nie dostałem bana za hacki tylko za kill strike czyli power leveling tak zwany ? bo kumpel dal mi kile na evencie i za to mam bana

bez yt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...