Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć?

kamiluss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z buffem zawsze jest łatwiej - wiadomo, jednakże jeśli będziesz miał na WP dobre eq oraz w miarę odpowiednie skille to poradzisz sobie i bez tego. Co do gry bez isu - da się, aczkolwiek dobrze jest mieć wierzchowca z IS. Chociażby na event wielkanocny był w IS'ie muffin na 30 dni za (jeśli dobrze pamiętam) 99SM, czyli bardzo tanio, zwłaszcza że czas muffinka leci tylko wtedy, kiedy na nim jeździsz. Co jakiś czas pojawiają się takie okazje, więc warto skorzystać.

Opublikowano

To zależy od różnych czynników, aczkolwiek teraz z broniami dla młodych bohaterów można wbić ten poziom dosyć szybko, zakładając że po drodze zrobisz także jakieś eq i wbijesz skille. Nie chcę Cię wprowadzać w błąd, bowiem ja napiszę "wbijesz w ok. 2 tygodnie", a okaże się że zejdzie Ci na to więcej czasu. Niemniej jednak nie jest to szczególnie czasochłonne, zwłaszcza jak trafisz jeszcze na jakieś raty.

Opublikowano

jak ukladac skile ? I staty dla sury wp na exp .  Ogolnie myslalem o skilach dac po 1 pkt do czarowne ostrze czarowana zbroja, strach, wir w sumie nie wiem czy strach jest tak az potrzebny . A potem wszystkie punkty w czarowane ostrze.  Zbroja itp 

Nie wiem jak staty... 

co zrobic do kogo sie udac jak skile nie wejda na 17 ? 

Opublikowano
5 godzin temu, kamiluss napisał:

jak ukladac skile ? I staty dla sury wp na exp .  Ogolnie myslalem o skilach dac po 1 pkt do czarowne ostrze czarowana zbroja, strach, wir w sumie nie wiem czy strach jest tak az potrzebny . A potem wszystkie punkty w czarowane ostrze.  Zbroja itp 

Nie wiem jak staty... 

co zrobic do kogo sie udac jak skile nie wejda na 17 ? 

Daj po punkcie w zbroję, ostrze i strach, następnie maksuj ostrze, po nim zbroję. Co do statystyk - polecam wbić z 40 punktów w wita (np. robiąc 2:1 int wit) a później na jakiś czas go odpuścić stosując 2:1 int siła, aż tyle HP nie będzie Ci potrzebne, jeśli dobrze ogarniesz postać. Generalnie chodzi o to, żeby zmaksować int a później dobierać statystyki tak, żeby dobrze się grało. Nie ma sensu ślepo pakować w witalność, skoro i tak nie będziesz miał problemu z ustaniem na spocie.

Przed 30 poziomem staruszka zresetuje Ci skill, później musisz kupować opaski zapomnienia.

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Budowniczy
Opublikowano

wbicie 50 lvl na pl jest porównywalne jak wbicie 30 lvl  3 lata temu :) co do wp wiadomo ostrze zbrojka  i oczywiście wbijesz 10 do pz w zbrojce

Opublikowano

tez zastanawiam sie nad powrotem,ale jak czytam te wszystkie nowosci to mnie odrzuca. jakies talizmany,zodiaki,nawet bardzo nie wiem skad brac kostiumy a widze ze ludzie wrzucaja tam 2khp.moglby ktos to jakos rozjasnic?

• Ups... zmienił(a) tytuł na Jak zacząć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...