Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na Arkadia 4

Sonies

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

up Działa, nie zamula komputera i działa do tego w tle. Więc można robić wszystko inne na kompie, dlatego polecam.

wadą jednak jest brak funkcji wykrywania systemu anty botowego i klikania potwierdzenia gdy tylko się pojawi (a nie są to jeszcze zdjęcia)

Jednak te funkcje i tak nic nie znaczą, skrypty warte swej ceny, nie podoba mi się tylko system płatniczy, gdyż paypal to największe ścierwo jakie kiedykolwiek spotkałem.

Nie wiem czy autor skryptów wie, ale na paypalu polityka jest taka, że ktoś może domagać się zwrotu kasy, a paypal nie sprawdza za bardzo.

Więc jeśli ktoś kupił skrypty i np minęło 30dni, osoba kupująca może zgłosić nieautoryzowane użycie karty lub konta, i żądać od osoby której uprzednio wysłali kasę, zwrotu gotówki. - Tak więc paypal może wysłać osobie która kupiła skrypty np 15zł a potem odciągnąć z twego konta 15zł bez względu na saldo, może stać się nawet ujemne. Potem będą straszyć sądem, blokadą konta itd. W necie można znaleźć tysiące oszukanych tą polityką, tak więc wg mnie to najgorsza metoda płatności. Nigdy nie wiesz czy osoba kupująca nie cofnie pieniędzy, ani kiedy paypal wyzeruje konto lub zablokuje. - to chyba tyle ode mnie ^^@phenix1- warto wziąć sobie do serca to co o paypalu wiedzieć można.

Opublikowano
14 godzin temu, Sonies napisał:

up Działa, nie zamula komputera i działa do tego w tle. Więc można robić wszystko inne na kompie, dlatego polecam.

wadą jednak jest brak funkcji wykrywania systemu anty botowego i klikania potwierdzenia gdy tylko się pojawi (a nie są to jeszcze zdjęcia)

Jednak te funkcje i tak nic nie znaczą, skrypty warte swej ceny, nie podoba mi się tylko system płatniczy, gdyż paypal to największe ścierwo jakie kiedykolwiek spotkałem.

Nie wiem czy autor skryptów wie, ale na paypalu polityka jest taka, że ktoś może domagać się zwrotu kasy, a paypal nie sprawdza za bardzo.

Więc jeśli ktoś kupił skrypty i np minęło 30dni, osoba kupująca może zgłosić nieautoryzowane użycie karty lub konta, i żądać od osoby której uprzednio wysłali kasę, zwrotu gotówki. - Tak więc paypal może wysłać osobie która kupiła skrypty np 15zł a potem odciągnąć z twego konta 15zł bez względu na saldo, może stać się nawet ujemne. Potem będą straszyć sądem, blokadą konta itd. W necie można znaleźć tysiące oszukanych tą polityką, tak więc wg mnie to najgorsza metoda płatności. Nigdy nie wiesz czy osoba kupująca nie cofnie pieniędzy, ani kiedy paypal wyzeruje konto lub zablokuje. - to chyba tyle ode mnie ^^@phenix1- warto wziąć sobie do serca to co o paypalu wiedzieć można.

Dzięki za dobre słowo :) Co do antybota celowo nie jest wrzucony, ponieważ nie wiedzieć czemu znacznie zwiększa to ilość otrzymanych banów, choć w teorii nie powinno mieć to wpływu. Co do PayPala to zabezpieczam się i nawet jeśli ktoś wykupi wersje VIP i cofnie płatność lub udostępni osobą trzecim skrypty to jestem wstanie wyłączyć możliwość korzystania z nich.

Opublikowano
44 minuty temu, phenix1 napisał:

Co do PayPala to zabezpieczam się i nawet jeśli ktoś wykupi wersje VIP i cofnie płatność lub udostępni osobą trzecim skrypty to jestem wstanie wyłączyć możliwość korzystania z nich.

Jednak przydałyby się dodać nowe opcje płatności takie jak przelew/

www.dotpay.pl

Im sprawniejszy system płatności tym więcej płatników, a tak paypal musiałem aktywować kartę, pobrali mi 6,50zł i wysłali nieprawidłowy kod. Parę razy próbowałem go użyć po czym zablokowali mi możliwość dodania tej karty. Tak więc jestem w plecy o 6,50 i nie mogę dodać karty, a maila nie można do nich napisać. Jeśli więc coś nie nie zmieni, nie wiem czy za miesiąc dam radę przedłużyć abonament.

Paypal to złooo...

Opublikowano

Ta ale w moim przypadku PayPal nie pobiera opłat za wysłanie pieniędzy do mnie a każda opłata przy obecnej cenie jest dość znacznym składnikiem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...