Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy konfiguracji mbot'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zainstalować mbot24 na mój serwer głosowy ts3. Zainstalowałem IonCube podpiąłem phpmyadmin i te sprawy. Gdy mbota odpaliłem i w połowie skonfigurowałem, w yatqa ukazały się one. Czasem ich było 3 czasem 5 czasem 2 i w ogóle nic mi nie konfigurują, żadne top spędzony czas nic. Kompletnie nic. Zadziałało tylko raz poke afk. Co może być z tym związane? Mbot na pewno dobrze jest skonfigurowany bo co w tym trudnego pozmieniać tylko id kanału w top spędzonego czasu/najdłuższe połączenia... Może źle zainstalowałem? Prosiłbym o szybką odp!

Opublikowano

Po pierwsze, lepiej ,żeby cały bot był skonfigurowany.
Po drugie jeżeli zakupiłeś tego m-bota to chętnie @K-Scriptstobie pomoże :).
Jeżeli go nie kupiłeś to zamknij temat ponieważ MPC nie wspiera piractwa.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Żaden pirat, legal. Tylko nie chce mi się pobierać GG, pisać do niego podawać mu wszystko licke itp.. 

Wole napisać na mpcforum o pomoc i zyskać jeszcze +1 do statystyk. 

Ktoś ma jakieś inne propozycje? 

Opublikowano
32 minuty temu, irek543210 napisał:

Żaden pirat, legal. Tylko nie chce mi się pobierać GG, pisać do niego podawać mu wszystko licke itp.. 

Wole napisać na mpcforum o pomoc i zyskać jeszcze +1 do statystyk. 

Ktoś ma jakieś inne propozycje? 

Podawać mu wszystko licke itp..? Wystarczy, że wejdziesz na serwer ts.k-scripts.eu i napiszesz mu prywatną wiadmość bądź wejdź na kanał "centrum pomocy" I Przemek poprosi Cie o license.xml. Z tego co wiem to przy zakupie aplikacji m-bot support co do instalacji jest w zakupie produktu kolego ;-) A m-bot'a pewnie masz z R4P3, więc raczej nikt Ci nei pomoże bo nie popieramy tu piractwa.

• PGS zmienił(a) tytuł na Pomoc przy konfiguracji mbot'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...