Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam hostingu] VPS pod serwer TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam zamiar złożyć server ts3 dla +150 użo i potrzebuje pomocy w  wybraniu VPS'a który zdoła zadowolić mnie.

Fajnie by było, gdyby server vps był z mintshost bo mam tam troszke pieniążków, inne servery też mogą być ;)

Napewno chciał bym usłyszeć od was jakie podzespoły, specyfikacje są potrzebne do utrzymania tylu ludzi: ram, procek i wgl.

Czekam na odp :)

Opublikowano

Po 1 nie ten dział, no ale mniejsza

mintshost ? xDD Nie rozmieszaj mnie ten hosting nie ma nawet podstawowej ochrony anty-ddos

Wejdź w zakładkę ts3 firmy hostingowe czy coś takiego i tam masz tego multum.

Hosteam wygrywa i ja ci mówię też że hosteam tego żaden amator czy osoba która się w to bawi ci nie ruszy, dopiero Turki którzy w tym siedzą 24/7 i coś tam próbują mogą ruszyć ponieważ żaden hosting nie ma 100 % ochrony ale ostatni skrypt który miał turek pod to został zablokowany 2 miesiace temu wiem o tym z moich źródeł 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
14 minut temu, muchomor321 napisał:

Po 1 nie ten dział, no ale mniejsza

mintshost ? xDD Nie rozmieszaj mnie ten hosting nie ma nawet podstawowej ochrony anty-ddos

Wejdź w zakładkę ts3 firmy hostingowe czy coś takiego i tam masz tego multum.

Hosteam wygrywa i ja ci mówię też że hosteam tego żaden amator czy osoba która się w to bawi ci nie ruszy, dopiero Turki którzy w tym siedzą 24/7 i coś tam próbują mogą ruszyć ponieważ żaden hosting nie ma 100 % ochrony ale ostatni skrypt który miał turek pod to został zablokowany 2 miesiace temu wiem o tym z moich źródeł 

Pakiet Base styknie czy już lepiej wziąść ten lepszy Wide?

Opublikowano

Lepiej wide openvz ale base też powinien styknąć. Ofc sam ts3 bez żadnych botów i dodatków a i zablokuj port 10011 daj tylko sobie dostęp bo exploit na ten port wchodzi i hosteam się wywraca przez to ponieważ 100 % zasobów procka bierze i maszyna restart robi

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• PGS zmienił(a) tytuł na [Szukam hostingu] VPS pod serwer TS3
Opublikowano

na ten moment hosteam jeśli w pl ale pragnę zauważyć ze ovh w pl wprowadziło już dedyki z serii game (co już wytrzymało mi pare ataków), wiec tylko czekać aż releserzy wprowadzą do oferty.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...