Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft BY Zyczu crash

xHulk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pobralem osatnio minecrafta by zyczu zeby pograc na serwie ze znajomym ale jak laduje mi sie gra po wybraniu wersji to jest taki white screen na 2 sec i potem sie wylacza, nawet nie dochodzi do tego ze pokazuje napis MOJANG. Pobralem to dokladnie tak jak kolege, ta sama jave itd a jemu dziala.

Chcialem tylko dodac ze kolega mial ten sam problem na wersji 1.12 ale zmienil na 1.7.10 i dzialalo wszystko, ja zrobilem to samo ale tu i tu jest ten sam problem :/

Pomoze ktos?

Opublikowano

Zrób reinstall zyczu.

Jeżeli masz inne launchery usuń je całkiem. 

I zobacz czy masz jave do najnowszej wersji zaktualizowaną.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Hmmmm, jeżeli nie grasz na paczce modyfikacji pobierz sobie inne launchery jest dużo o wiele lepszych polecam Ci shiginima launch. 

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Pobralem shiginima najnowsza wersje 3.100, ale tez crashuje i wyskakuje miedzy innymi blad >pixel format not accelerated< ?

Tam tez cos pisze ze OpenGL not found.

- Karte graficzna mam udpatenieta ;/

Opublikowano

Pobralem, udpatenalem co mialem do zrobienia, ( karta graficzna juz byla i nie musialem ) Ale dalej ten blad wyskakuje : java.lang.NullPointerException , Java tez najnowsza wersja? ;/

Opublikowano
5 godzin temu, xHulk napisał:

Pobralem, udpatenalem co mialem do zrobienia, ( karta graficzna juz byla i nie musialem ) Ale dalej ten blad wyskakuje : java.lang.NullPointerException , Java tez najnowsza wersja? ;/

Może masz jakiegoś wirusa przeskanuj komputer antywirusem

Opublikowano

może spróbuj inny launcher? np. shinigme

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Opublikowano

Powiadasz, że masz Intel HD Graphics 3000, powiem tak jest to słaba karta graficzna w porównaniu do mojej gdzie i tak mój komputer ma już 9 lat (NVIDIA GeForce 9000 GT dla przykładu) być może po prostu masz za słaby sprzęt do tej gry (pomimo że to klocki to jednak sporo wyciskają ze sprzętu renderowanie świata itp.) A jak u Ciebie z wcześniejszą grą w Minecrafta na tym sprzęcie, działała gra? 

//dodam, że w moim przypadku w godzinach szczytu na multiplayer jak i singleplayer w wersji 1.11.2 gra wyciąga 15-20 fps.

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Okolo rok temu chodzilo normalnie jak gralem ze znajomym na serwie we 2 :/ Uzywalem wtedy zyczu ale zaden launcher nie dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...