Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić na kanale online adminów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wykupiłem własnego TSa i chcę zrobić tak, aby na kanale Administracja pisało kto jest online teraz, mianowicie by pisało w opisie serwera. Wie ktoś jak to zrobić? Może to i proste ale jestem nowy i nie ogarniam.

Opublikowano

Na kanale w description czy w nazwie serwera? Sprecyzuj o co Ci chodzi bo to są dwie różne rzeczy. 

Ps. Jeśli kupiłeś slotówkę to jedyną możliwością żeby mięć coś to funkcja w bocie od serwerowni w której owy serwer masz. Chodź jeśli masz VPS i tam zainstalowanego TS3 to "Abot" ma taką funkcję.

Opublikowano
20 minut temu, Sir ays napisał:

Na kanale w description czy w nazwie serwera? Sprecyzuj o co Ci chodzi bo to są dwie różne rzeczy. 

Ps. Jeśli kupiłeś slotówkę to jedyną możliwością żeby mięć coś to funkcja w bocie od serwerowni w której owy serwer masz. Chodź jeśli masz VPS i tam zainstalowanego TS3 to "Abot" ma taką funkcję.

Na kanale w description mi chodzi.

Kupiłem slotówke na multigaming.pl 

Opublikowano
4 minuty temu, Lukass napisał:

Jeżeli kupiłeś slotowy serwer to raczej nie będziesz miał takiej możliwości. Chyba, że hosting poda Ci dane do serveradmin.

a jest możliwosć zeby w opisie kanału był profil admina? chodzi mi tutaj o URL.

Opublikowano
1 minutę temu, BarteQG napisał:

a jest możliwosć zeby w opisie kanału był profil admina? chodzi mi tutaj o URL.

Tak jest.

Wystarcza, że przeniesiesz danego użytkownika nick na "chat" i skopiujesz zawartość a następnie wkleisz do kanału.

Opublikowano
1 minutę temu, Lukass napisał:

Tak jest.

Wystarcza, że przeniesiesz danego użytkownika nick na "chat" i skopiujesz zawartość a następnie wkleisz do kanału.

Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...