Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinologia.eu[4FUN/PVP]

KorNick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiepsko, radzę wam za te 3-4dni zrobić temat z prezentacją oficjalną jak już grafik skończy, bo póki co obecna nie przyciągnie graczy.

Opublikowano

Może jutro wejde, mam nadzieje że będzie sie z kim napier... xD

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

To coś nie jest serwerem 4Fun, to nawet nie jeste serwerem Easy, tylko zwykły Medium z dodanymi ciuszkami do sklepów. Z kogo Ty chcesz zrobić idiotów kolego? Czy Ty w ogóle wiesz co to jest 4Fun?! gdzie na serwerze 4Fun trzeba expić? dodania i zmianki, ceny z kosmosu. Zmianki za 999,000,000 brawo mistrzu. Na serwerze nie ma żywej duszy, nie dziwię się, bo ja na nim byłem tylko 3 min i mi wystarczyło rozejrzeć się po sklepach, żeby stwierdzić "co ja tu robię". Nie polecam, zwyczajne naciąganie ludzi, nic więcej. Prezentacja, jaka prezentacja? to już dawno powinno być w koszu na śmieci! 

Opublikowano

Szkoda, już miałem nadzieję, że to jest to.

https://www.youtube.com/watch?v=Uetr8ryMBfw&t

Ogólnie btw. To uczucie, kiedy 4 lata temu nie potrafiłem usunąć tekstu z filmu i musiałem go zamazać XDD (Lewy górny ród)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Według mnie to strona tylko i wyłącznie do wyłudzenia passów i maili  bo na każdej stronie mamy to samo

Opublikowano

juz lepiej jak bys postawil na plikach kamelisa czy rpzerobionych pod pvp czyli cardia 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Jakaś prezentacja czy coś? Trzeba expić?

Opublikowano

Co za zjeb... serwer 4Fun/Pvp ? od kiedy to na tego typu serwerach 5 bon kupuje sie za sm i dopalacze boga smoków wszystko po za eq za sm jprdl wy normalni jesteście lepiej to usuń  bo raczej nikt ci tam nie zagra tyle z mojej strony.

Pozdrowionka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...