Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-Like.pl Nowy Darmowy Stabilny TeamSpeak !

FijaGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest sklejką paru serwerów ale co lepiej skopiować kropkę w kropkę np regulamin tyralni niż coś samemu napisać  no i te strefy :(

chłopaki jak kupujecie to przynajmniej to zmieniajcie a nie 

Kontakt

Serwer: TS3.YT

Email: [email protected]

Opublikowano
2 godziny temu, zdzichu13221 napisał:

Serwer jest sklejką paru serwerów ale co lepiej skopiować kropkę w kropkę np regulamin tyralni niż coś samemu napisać  no i te strefy :(

chłopaki jak kupujecie to przynajmniej to zmieniajcie a nie 

zrób lepszy :v co do wyglądu ts to nie jest żądna sklejką każdy teamspeak ma już te znaczki itp itd to nie jest autorskie każdy ma prawo to miec

Opublikowano

Nie wiem na czym polega autorskość tego projektu.

Automatyzacja...Current Queries:0 / 512. Rozumiem że telepatycznie BOT się ze mną komunikuje?

Układ znany z aktualnie topowych serwerów, dużo zaśmiecone jak na tak mały serwer jak na mój gust, ale co kto woli, wolny kraj, bo zaraz usłysze że mam wracać do siebie pewnie.

4 Prezesów - nie wiem czy to się chłopaki uda. 2 to dużo, co dopiero 4.

Ale cóż, powodzenia, każdy próbuje, jednym sie udaje, innym nie :P

Neutral na dzień dzisiejszy, pokażcie coś, a nie tylko puste słowa rzucacie, to może zmienie zdanie :) 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Witam,

Jeżeli nie ma Pan własnych pomysłów, kreatywności itd. Do projektowania serwera to nie fajnie, że kopiujesz.

Nazwa SunNight.PL oraz wszelkie materiały, dane znajdujące się na serwerze, stanowią przedmiot prawa autorskiego oraz objęte są ochroną, o której mowa w ustawie o prawach autorskich i prawach pokrewnych.
Ochroną praw autorskich objęte są w szczególności: Nazwa SunNight.PL, teksty, opisy, zdjęcia, grafiki, skrypty, ikonki.

O prawach autorskich:
Kopiowanie w całości, bądź fragmentów materiałów stworzonych na potrzeby serwera jest zabronione (wyjątek stanowi pisemna prośba do autora lub właściciela o zezwolenie). Chroni nas prawo autorskie uregulowane w ustawie z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.). Łamanie go jest karalne przez Polskie Prawo.

Dodatkowo dodam, że próbowałem się dogadać z Właścicielem projektu Ts-Like.pl odnośnie skopiowanych elementów z mojego serwera. Właściciel uznał to za "żart" Pierwsze co to próbował mnie informować, że nie zna takiego serwera jak SunNight.pl i nie kopiował poszczególnych elementów z projektu SunNight.pl. Chciałem sprawdzić czy faktycznie nie znał.. Aczkolwiek, opisy te same, dziwne prawda? Gdy już go poprosiłem, żeby wszedł do nas na serwer to zauważyliśmy, że połączył się z naszym serwerem 2 razy. Czyli, jednak zna.. 

Jeżeli w ciągu 24h pomimo prośby o usunięcie poszczególnych elementów nie zostanie usunięte. Będziemy zmuszeni o podjęcie odpowiednich kroków. 

Z poważaniem,

Łukasz U.

Opublikowano
1 godzinę temu, Lukass napisał:

Witam,

Jeżeli nie ma Pan własnych pomysłów, kreatywności itd. Do projektowania serwera to nie fajnie, że kopiujesz.

Nazwa SunNight.PL oraz wszelkie materiały, dane znajdujące się na serwerze, stanowią przedmiot prawa autorskiego oraz objęte są ochroną, o której mowa w ustawie o prawach autorskich i prawach pokrewnych.
Ochroną praw autorskich objęte są w szczególności: Nazwa SunNight.PL, teksty, opisy, zdjęcia, grafiki, skrypty, ikonki.

O prawach autorskich:
Kopiowanie w całości, bądź fragmentów materiałów stworzonych na potrzeby serwera jest zabronione (wyjątek stanowi pisemna prośba do autora lub właściciela o zezwolenie). Chroni nas prawo autorskie uregulowane w ustawie z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.). Łamanie go jest karalne przez Polskie Prawo.

Dodatkowo dodam, że próbowałem się dogadać z Właścicielem projektu Ts-Like.pl odnośnie skopiowanych elementów z mojego serwera. Właściciel uznał to za "żart" Pierwsze co to próbował mnie informować, że nie zna takiego serwera jak SunNight.pl i nie kopiował poszczególnych elementów z projektu SunNight.pl. Chciałem sprawdzić czy faktycznie nie znał.. Aczkolwiek, opisy te same, dziwne prawda? Gdy już go poprosiłem, żeby wszedł do nas na serwer to zauważyliśmy, że połączył się z naszym serwerem 2 razy. Czyli, jednak zna.. 

Jeżeli w ciągu 24h pomimo prośby o usunięcie poszczególnych elementów nie zostanie usunięte. Będziemy zmuszeni o podjęcie odpowiednich kroków. 

Z poważaniem,

Łukasz U.

Wrzystko zostało usunięte ;v żeby nie było problemó ale Panie Ł czego pan mnie zbanował na teamspeak3 ? za co ?

Opublikowano
4 godziny temu, FijaGame napisał:

zrób lepszy :v co do wyglądu ts to nie jest żądna sklejką każdy teamspeak ma już te znaczki itp itd to nie jest autorskie każdy ma prawo to miec

Kolego czytaj ze zrozumieniem chodzi mi o regulaminy od faq bo jest z innego serwera 

Kontakt

Serwer: TS3.YT

Email: [email protected]

Opublikowano

Przecież tych regulaminów i tak nikt nie czyta, sam z mojego serwera zem to usunął ponieważ i tak administracja banuje jak chce [ktos wkurwia] perm i tyle xD Spinacie o jakieś śmieszne description, a prawda taka że każdy serwer jest taki sam ponieważ nie ma na ts3 możliwości wgrania stylu jak na html zmiany koloru czy innego bajerstwa każdy serwer ma kanały które wyglądają tak samo więc odpowiedź jest prosta jedynie może różnić się pozycjonowanie kanałów lecz wygląd zawsze zostanie taki sam

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Nie polecam. Zachowanie administracji jest żałosne , sam serwer jest sklejką paru innych serwerów , pomieszane ikonki.

Opublikowano
2 godziny temu, _Robak napisał:

Nie polecam. Zachowanie administracji jest żałosne , sam serwer jest sklejką paru innych serwerów , pomieszane ikonki.

żałosne jak ty typie nawet z nami nie gadałeś nie wiesz jaką ja osoba jest i ten ts to  nie jest żądna sklejka ;v zastanów się co mówisz oczywiście każdy ma swoje zdanie ;)

9 godzin temu, muchomor321 napisał:

Przecież tych regulaminów i tak nikt nie czyta, sam z mojego serwera zem to usunął ponieważ i tak administracja banuje jak chce [ktos wkurwia] perm i tyle xD Spinacie o jakieś śmieszne description, a prawda taka że każdy serwer jest taki sam ponieważ nie ma na ts3 możliwości wgrania stylu jak na html zmiany koloru czy innego bajerstwa każdy serwer ma kanały które wyglądają tak samo więc odpowiedź jest prosta jedynie może różnić się pozycjonowanie kanałów lecz wygląd zawsze zostanie taki sam

Masz rację jedyny mądry człowiek tutaj :) lecz skasowałem to żeby nie było żądnych spin a co do wyglądu to każdy ts prawie ma tak samo takie same kanały itp to więc

2 godziny temu, _Robak napisał:

co do ikonek każdy ma swój gust jednemu podobają się takie a innemu inne

10 godzin temu, zdzichu13221 napisał:

Kolego czytaj ze zrozumieniem chodzi mi o regulaminy od faq bo jest z innego serwera 

zostało to poprawione żeby nie było żądnej spiny ;) 

Opublikowano
12 godzin temu, FijaGame napisał:

Wrzystko zostało usunięte ;v żeby nie było problemó ale Panie Ł czego pan mnie zbanował na teamspeak3 ? za co ?

Nie można było tak od razu na serwerze?

Co do samego serwera to neutral. 

Opublikowano
8 godzin temu, Lukass napisał:

Nie można było tak od razu na serwerze?

Co do samego serwera to neutral. 

Było można ale zostało to skasowane :) myślę że sprawa załatwiona 

11 godzin temu, _Robak napisał:

każdy ma swój gust sam jesteś sklejką  a skąd wiesz jak ja się zachowuję  i moja Administracja wobec innych jak nawet z tobą nie gadaliśmy typie  nie było takiej sytuacji żebyśmy powiedzieli to do kogoś z graczy sprdl lub kurwo jebana no typie pacz na to co piszesz 

Opublikowano

@ Ref Dziękujemy za opinie za te złe i za te dobre większość rzeczy została poprawiona nawet Administracja  ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...