Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomocy z instalacją serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy znajdzie się ktoś kto mógł by mi postawić serwer TS3 i wysłać ss-y: Admin Token, IP (postawionego serwera), itd.

Oglądałem milion poradników na Youtubie jak taki serwer postawić, ale gdy próbuje to zrobić po prostu nie mogę, nie wiem w czym jest problem,

Znajdzie się ktoś kto mógł by mi taki serwer postawić i wysłać Admin Tokena itd? 

Pozdrawiam, 

LordRin <3

• PGS zmienił(a) tytuł na Szukam pomocy z instalacją serwera
Opublikowano
1 godzinę temu, LordRin napisał:

Witam,

Czy znajdzie się ktoś kto mógł by mi postawić serwer TS3 i wysłać ss-y: Admin Token, IP (postawionego serwera), itd.

Oglądałem milion poradników na Youtubie jak taki serwer postawić, ale gdy próbuje to zrobić po prostu nie mogę, nie wiem w czym jest problem,

Znajdzie się ktoś kto mógł by mi taki serwer postawić i wysłać Admin Tokena itd? 

Pozdrawiam, 

LordRin <3

Do czego miał być serwer?

Specjalista
Opublikowano

Warto kupić u tego i tego. Miałem na obu i nie było problemów. Nie wiem jak tam z ochroną w tym momencie, ale ataków raczej nie powinieneś się spodziewać.

Opublikowano
38 minut temu, PGS napisał:

Warto kupić u tego i tego. Miałem na obu i nie było problemów. Nie wiem jak tam z ochroną w tym momencie, ale ataków raczej nie powinieneś się spodziewać.

Właśnie chciałem sam założyć serwer używając do tego pliku Server z oficjalnej strony TS3 ale nie mam pojęcia w czym jest problem bo w żaden sposób nie mogę takiego serwera zrobić, próbowałem odblokować porty 9987 ale najwidoczniej coś źle zrobiłem albo sam już nie wiem, dlatego prosiłem o pomoc w założeniu takiego serwera, rozważę kupno aczkolwiek może jeszcze popróbuje sam taki serwer postawić na pliku Server z oficjalnej stront TS3 :D

Specjalista
Opublikowano

Powiedz w takim razie gdzie masz jakieś błędy lub co Ci nie wychodzi. Postaramy się pomóc, tylko opisz dokładnie gdzie lezy problem.

Opublikowano

Szczerze sam nie mam pojęcia gdzie leży problem. Oglądam poradniki na youtubie robię wszystko tak jak na filmach aczkolwiek gdy próbuję połączyć się z serwerem nie wyszukuje mi go po wpisaniu przeze mnie IP.. Odblokowuje port 9987 i jak chcę wpisać później IP takie samo jak to IP gdzie przekierowałem port ono tak jakby nie istniało 

Opublikowano
13 godzin temu, Sir ays napisał:

Jak masz VPS to reinstall potem zrób wszystko krok po kroku oraz rób SS co robisz i pokaż je tutaj.

2.png

3.png

4.png

5.png

7.png

8.png

Opublikowano

I jasne... Wpisz takie ip jak postawisz ts(127.0.0.1 lub localhost). Wpisujesz ip wewnętrzne sieci i tak nie ma prawa żeby Ci zadziałało. W taki sposób jak stawiasz nie będzie nikt na niego mógł wejść. Znaczy będzie mógł ale to już Ciebie w 1000% przerasta co byś musiał zrobić. Kup Ts z netspeak'a albo innej hostingowi na slotów. Ewentualnie kup VPS i postaw TS3 na nim a wtedy będą mogły inne osoby wchodzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...