Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam ;x halp

ReeQx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje gry mmorpg /fpsrpg i cos w tym stylu. 

Grałem w metina z tym że jest dla mnie za prosta, nie posiada pewnych aspektów które bardzo lubie ;x takie jak składanie i przechodzenie map/grót/lochów w grach od firmy bigpoint Darkorbit,seafight,piratestorm,deepolis. Grałem w path of exile. Poe jest ok, ale system map nie za bardzo mi odpowiada, wolał bym zeby było kilka mozliwych map i trzeba było poświęcić sporo czasu zeby daną mape złożyć i ukończyć. Na mapie fajny by był system Wave, czyli kilka fal z potworami, na koncu boss czy coś w ten deseń, i po przejściu całej mapy dostajemy nagrode w postaci pd kredek itd ;x Wiecie o co chodzi. Mogę kierować postacią jak i statkiem czy czymś, jest to obojętne

- wielobosobowa (online)

-pvp i pvm

-2d lub 3d

-lubie widzieć cyferki po zadaniu obrazen jak i odniesieniu ich.

-free2play

- moga byc mikroplatności ale bez przesady

- składanie map,bossy itd

-rozwoj postaci/statku , skille , eq. typowy rpg

No i to chyba na tyle, jak mi cos przyjdzie do glowy to dopisze, a teraz prosze o jakieś propozycje ;x wakacje się jeszcze nie zaczely a ja juz nie mam co robić

• 2 tygodnie później...
  • Issia zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...