Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.net client

Special1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam kogoś kto przerobi custom  clienta eloth.net ots na kompatybilna tibie na której działa elfbot oczywiście wynagrodzenie do uzgodnienia... ;)

zainteresowanych proszę o pw! 

Opublikowano
2 godziny temu, Alve napisał:

Probowalem dzisiaj ip zdobyc elotha, ale to co mialem nie dziala, a w kliencie na hexach nie znajde ;/

trzymaj 178.32.162.105

Opublikowano
16 minut temu, konkra25 napisał:

trzymaj 178.32.162.105

Tak wlasnie przez to ip probowalem sie polaczyc wiec nie wiem po co mi je wrzucasz, bo sprawa z clientem jest bardziej skomplikowana...

Przez to co podales i przez to:

104.27.170.106

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano
32 minuty temu, Alve napisał:

Widac jestes specem i pewnie juz przerobiles clienta...

Szkoda tylko, ze client laczy sie z serwerem przez 91.134.189.246:7173

Nie znam się w ogóle :( jakbyś siedział od początku w tym temacie to byś wiedział ze IP które podałeś to jest ich zabezpieczanie które sprawdza poprawność plików w MD5 no ale ok nie znam się :)

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o to, ze rzucasz bez sensu ipkami tutaj i tak nie bardzo wnosisz cos do tematu, a to co napisalem wyzej chodzilo mi o to, ze najpierw przechodzi przez serwer, ktory podalem, a dopiero pozniej laczy sie z serwerem, zeby wejsc. Ja moze i sie nie znam jakos bardzo, ale przynajmniej probuje cos zrobic dla tutejszego community.

Ja ich serwera raczej nie obejde wiec czekam, az Niebieski wrzuci Elfa.

@kefu

Nie zrozumiales mnie w ogole, bo nie twierdze, ze sie nie znasz. Po prostu rzucasz ip'kami, z którymi i tak nikt nie bedzie umial nic zrobic.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

@AlveJest takie coś jak RSA Key dlatego się nie możesz połączyć... a te ip co podajesz to jest ip Kasteri z Bułgarii... a teraźniejszy serwer stoi na francuskim serwerze... i uwierz mi ze wiem co pisze i nie rzucam IP tak sobie bo mi się chce! Zabezpieczenia ich serwera pisał Twórca Programu DiceBot...

Opublikowano

Panowie to nie jest temat żebyście się kłócili po prostu potrzebuje kogoś konkretnego kto mi zrobi kompatybilnego klienta a ja mu zapłacę za ten czas dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano
3 godziny temu, Alve napisał:

Teraz to nie wiem czy to ironia czy nie xD

Ja sie poddałem, bo to nie na moje umiejetnosci.

KOGO TO OBCHODZI I CO MA WSPOLNEGO Z TEMATEM ??

Opublikowano

Super, @kefumordo taka sprawa, ja mam blackd, ale jak wlacze przez ip changer tibijke 8.0 to przez to ip i port dostaje debuga po wciskaniu enter, bo bym sobie blackd odpalił, podpowiesz jak zrobić bocika na elotha? Na priv możesz czy coś to sie dogadamy przelewik dam na piwko, albo cos :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...