Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Steam Guard - ilość kont

klqss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać, czy może ktoś wie ile można mieć przypisanych kont do jednego numeru?
Szukałem wszędzie, ale nie znalazłem jasnej odpowiedzi, prosiłbym o pomoc. :(

Opublikowano

Proszę bardzo: 

Cytat

Czy mogę przypisać jeden numer telefonu do kilku kont Steam?
Tak, możesz używać tego samego numeru telefonu na wielu kontach Steam. Możesz włączyć mobilny token uwierzytelniający Steam Guard dla kilku kont na tym samym telefonie poprzez zalogowanie się na każde konto i przeprowadzenie na nim procedury aktywacji mobilnego tokena. Aplikacja wyśle kod autoryzujący dla każdego z kont, niezależnie od tego, które z nich jest aktualnie używane w aplikacji mobilnej. Konta z tym samym numerem telefonu mogą być uznane za należące do tej samej osoby zgodnie z umową użytkownika Steam, uzgodnieniami lub restrykcjami.

185241494535326637230.png

Opublikowano

W zasadzie nie dokładnie o to mi chodziło, bo to akurat wiem. Jest napisane: "Możesz włączyć mobilny token uwierzytelniający Steam Guard dla kilku kont".
Jest napisane "dla kilku", a moje pytanie brzmi czy ktoś wie dla ilu? To, że do kilku to wiem, ale jakaś cyfra? :P

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na [Steam] Steam Guard - ilość kont

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...