Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

konto steam z csgo ranga global elite, gta 5

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy: Konto steam z grami takimi jak cs:go, gta 5, payday2 (oczywiscie polak jestem to mam), grid 1
Metoda kontaktu: PW na forum
Opis rzeczy:konto steam z lvl 10 z 80 grami, te wazniejesze wymienilem powyzej, reszta to gry platne lecz ja otrzymalem je za darmo. BRAK BANA VAC OCZYWISCIE. NA KONCIE ZNAJDUJE TEŻ SIĘ
ZAKUPIONA NAJNOWSZA OPERACJA W CSGO.
Oczekiwana/oferowana cena: 250zł PSC, moze być allegro, ogolnie to moge na cos wymienic tylko dawajcie oferty, moge tez z ceny zejsc ale ceny w tym temacie nie zmienie takze nie czekajcie
az zmienie na tańszą :D
Zdjęcia/inne informacje:

20170620213445_1.jpg20170620213447_1.jpgmecz w ktorym byl awans do GE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ref doszla do konta jedna gra, left 4 dead 2

smialo piszcie oferty moze mnie cos zaciekawi, jak dacie niską cenę tez was nie wysmieje bo wiem ze 250 nie dostane tylko oto chodzi zeby ktos nie chcial dac 150zł za to konto...

Opublikowano
Dnia 7/9/2017 o 17:06, HeXeS napisał:

Jak ktoś ci da 150 zł to się ciesz ;) Lepsze konta i ładniejsze za 150-200 zł można kupić.

nie wiem czy zauwazyles ale jest tu tez gta 5, nie obchodzi mnie to ze ciebie ta gra nie interesuje

Opublikowano
Dnia 7/12/2017 o 21:39, Xanteris napisał:

no nikt juz prawie :)

notak.png

ref + zapomnialem dodac ze jeszcze ludzie grają przez social cluba czyli jeszcze wiecej ludzi gra

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...