Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 1 Nowe Przygody - brak głosu postaci

SpeedFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam wiedźmina 1 na steamie, przeszedłem podstawę i postanowiłem zagrać w nowe przygody jest ich 6 albo 7. Problem polega na tym, że tylko cena neutralności i misja z jaskrem o wykupienie go za 2k działa poprawnie, a w pozostałych przygodach występuje problem, że postaci nie mają głosu. Muzykę i efekty słychać normalnie ale jak występuje dialog to nie ma lektora. Da się coś temu zaradzić?

Opublikowano

Tam gdzie nie ma głosu to są przygody zrobione przez fanów gry, które zostały dodane do gry w edycji rozszerzonej gry (bo były dobre i ludziom się podobało). To jest normalne, to nie jest żaden błąd. Przygoda "Cena neutralności" była jeszcze robiona przez twórców, dlatego posiada dubbing.

Opublikowano

Właśnie zmyliły mnie te napisy i myślałem, że jak mam ustawione na polski to powinny być, ale w ustawieniach jest jeszcze opcja "Pokazuj podpisy" i dopiero ona je włącza. Wyjaśnione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...