Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[iSRO][Xian][CAP90] Phantoms - Nowa Gildia Zaprasza Wszystkich Graczy w Swoje Szeregi!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam wielką przyjemność zaprosić wszystkich chętnych graczy z serwera Xian do dołączenia do naszej Gildii. 

Nazywamy się Phantoms.

Choć gildia istnieje tylko kilka dni, to mam nadzieję, że szybko się rozrośnie.

Z wiadomych względów nie mamy żadnych szczególnych wymagań, no może poza jednym: 

Kultura osobista - nieodpowiednie zachowanie wobec innych graczy nie będzie tolerowane

Trochę informacji na temat gildii:

Data założenia: 19.06.2017

Ilość graczy (23.06): 15/20 osób.

Oraz trochę informacji na temat samego serwera:

Otóż 7 czerwca został otwarty nowy serwer "Xian" (iSRO) na którym maksymalny poziom to 90 i dostępne są TYLKO postacie chińskie. Wielu starych wyjadaczy wróciło tylko i wyłącznie dla tego faktu. 

Dodatkowo jeżeli nowe konto zostanie zarejestrowanie przez stronę jcplanet.com, można dostać bonus w postaci 100k sp oraz broni 1D-9D SUN +5.

Kontakt przez PW

lub w grze:

Fahrenhe1t

R0q

Do zobaczenia na szlaku!

Opublikowano

Grałem, grałbym dalej, ale mam problem z clientem, pobrałem ze strony joymaxa. Używam sBOT'a, po kilkudziesięciu minutach do dwóch godzin, client zamyka się i mam komunikat, że program przestał działać. Ktoś z aktywnych graczy wie jak rozwiązać ten problem?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chętnie się do was przyłączę, bo chciałbym wrócić do silka :) Zakładam konto i lecimy :P

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Część, o co chodzi z blokada czasu gry do 5h? Jak wygląda plvl i raty exp drop itd. Działa bot na serwerze? Jakie klasy na cap 90 na pvp robia najlepsza robię itd daj jakieś większe info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...